001- Uithoorn
Denk mee over de toekomst van Fort bij Abcoude

Denk mee over de toekomst van Fort bij Abcoude


Geplaatst op: 6 februari 2017

De gemeente De Ronde Venen organiseert op woensdag 1 maart 2017 een bijeenkomst om over de ontwikkeling van Fort bij Abcoude te praten met omwonenden, eigenaren, ondernemers en geïnteresseerden. Natuurmonumenten, eigenaar van Fort bij Abcoude, is ook aanwezig bij de bijeenkomst.        

De gemeente vindt het belangrijk dat de ‘toegankelijkheid en beleefbaarheid’ van alle 6 forten in de gemeente De Ronde Venen wordt vergroot, zo ook bij Fort bij Abcoude. Natuurmonumenten zoekt naar nieuwe functies voor het fort. Op de bijeenkomst wordt een toelichting gegeven op de laatste stand van zaken van Fort bij Abcoude. Daarnaast praten we met elkaar tijdens 2 rondetafelgesprekken verder over de mogelijk toekomstige functies van het fort en de inpassing daarvan in de omgeving. De gemeente gebruikt de uitkomsten om haar beleid voor Fort bij Abcoude verder vorm te geven.

Programma bijeenkomst

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 1 maart 2017 vanaf 19.15 uur in De Hanenbalken van restaurant De Eendracht (Hoogstraat 37, Abcoude).

 

19.15 uur         Inloop bij De Hanenbalken  
19.30 uur         Welkomstwoord door wethouder David Moolenburgh
Korte presentaties over het Fort bij Abcoude
Rondetafelgesprekken in 2 rondes
21.25 uur         Afsluiting burgemeester Maarten Divendal en wethouder David Moolenburgh


 Aanmelden 

Heeft u belangstelling om mee te denken over de toekomst van Fort bij Abcoude? Meld u dan aan. U kunt dit doen door een mail te sturen aan Michael Woerden via m.woerden@derondevenen.nl. Vermeld daarin uw naam, emailadres en contactgegevens. Graag aanmelden voor woensdag 22 februari 2017.


Laatst bewerkt op: 6 februari 2017 14:46

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Denk mee over de toekomst van Fort bij Abcoude

De gemeente De Ronde Venen organiseert op woensdag 1 maart 2017 een bijeenkomst om over de ontwikkeling van Fort bij Abcoude te praten met omwonenden, eigenaren, ondernemers en geïnteresseerden. Natuurmonumenten, eigenaar van Fort bij Abcoude, is ook aanwezig bij de bijeenkomst.         De gemeente vindt het belangrijk dat de ‘toegankelijkheid … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: