0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
Atlantis eindigt zegereeks in Nieuw Vennep

Atlantis eindigt zegereeks in Nieuw Vennep


Geplaatst op: 6 februari 2017

Atlantis 1, gesponsord door Rabobank, heeft afgelopen zaterdag verloren van de nummer 2 van de competitie KIOS uit Nieuw Vennep. In een wedstrijd, die eigenlijk nooit een wedstrijd werd heeft Atlantis 1 met 32-15 verloren.

Dit seizoen speelt Atlantis wisselvallig. In de eerste vier wedstrijden werd er maar 1 punt gehaald. Hierna is Atlantis een zegereeks begonnen van 6 wedstrijden. In die wedstrijden kon het publiek genieten van mooi dynamisch korfbal en sterk verdedigend spel. Door vechtlust heeft Atlantis er wat overwinningen uitgesleept. Door de sterke zegereeks kon Atlantis weer naar boven kijken en bij winst op de nummer twee KIOS, had Atlantis weer alles in eigen hand om promotie af te dwingen.

Atlantis begon de wedstrijd met Jelle van Wermeskerken op de plek van Jelmer Steen. Die wegens privé omstandigheden niet aanwezig kon zijn. KIOS begon sterk aan de wedstrijd en Atlantis kon dit in de beginfase moeilijk bij benen. Door een sterk collectief bleef Atlantis wel aanhaken. Na 10 minuten moest Berry de Jong het veld verlaten met een blessure. Hij werd vervangen door de junior Rick Kuylenburg. Ook Maarten Helsloot moest 5 minuten later het veld verlaten, hij was de hele week ziek geweest en moest vervangen worden, omdat hij leeg gespeeld was. Kevin Keijman kwam voor hem in de ploeg. 


Langzamerhand liep KIOS uit en kon Atlantis alleen nog antwoord geven via Heleen Haspels en Lars Kuylenburg. Er werd gerust met een 16-10 stand op het scorebord. 

Na rust ging KIOS verder met scoren en was Atlantis niet in de gelegenheid om mee te scoren. Atlantis leek onzeker en er werd door zowel de coach als de spelers opgegeven. Dit zag ook het meegereisde publiek. Rick Kuylenburg werd nog vervangen door Koen van Wermeskeren en Sharon Moen kwam nog in de ploeg voor Joyce Rodenburg. Er werd uiteindelijk verloren met 32-15.

Atlantis 1 staat weer met beide benen op de grond. Zal zichzelf moeten herpakken om met een goed gevoel het veld in te gaan. De ploeg kan hiermee beginnen aanstaande zaterdag om 16.15 in de Phoenix tegen de nummer laatst, ESDO uit Kockengen.


Laatst bewerkt op: 6 februari 2017 15:52

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis eindigt zegereeks in Nieuw Vennep

Atlantis 1, gesponsord door Rabobank, heeft afgelopen zaterdag verloren van de nummer 2 van de competitie KIOS uit Nieuw Vennep. In een wedstrijd, die eigenlijk nooit een wedstrijd werd heeft Atlantis 1 met 32-15 verloren. Dit seizoen speelt Atlantis wisselvallig. In de eerste vier wedstrijden werd er maar 1 punt gehaald. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: