Spannende wedstrijd voor Atlantis F1

Geplaatst op: 6 februari 2017

Op zaterdag 4 februari mocht Atlantis F1 thuis de wedstrijd spelen tegen OVVO. De wedstrijd bij OVVO werd begin van dit zaalseizoen net aan verloren dus de F1 wilde heel graag de eerste wedstrijdpunten van het seizoen pakken. Het jongste team gaat steeds beter samen spelen en weet in de wedstrijden steeds vaker te scoren.

In de Atlantis F1 spelen; Willemijne Brand, Daniel van Koeverden Brouwer, Melle van Koeverden Brouwer, Britt van Meerlant, Inge Noordam, Fleur Strubbe en Carice Verweij. Inge was deze wedstrijd helaas afwezig. Het team staat onder leiding van Elise van Walraven, Fay Trompert en Nina van Schaick.

De F1 ging fel van start, helaas was OVVO net wat scherper en kwam de F1 op een 0-3 achterstand. De superspeler kwam in het veld en door doelpunten van Melle, Carice en Britt kwam het team op 3-5. Het team vocht zich goed terug in de wedstrijd. Fleur en Willemijne wisten ook het gat in de mand te vinden. Met 5-8 ging het team de rust in. Na de rust bleef OVVO scoren en dat kon Atlantis helaas niet bijhouden. Britt en Melle wisten nog wel te scoren maar dat was niet voldoende. De eindstand werd helaas 9-14.

De strafworpen na afloop werden door Atlantis gewonnen met 4-2. Een goede afsluiting van een sterke wedstrijd. Volgende week zaterdag, 11 februari, speelt de F1 om 10.00 in de Phoenix tegen Swift F1.

Op zaterdag 4 februari mocht Atlantis F1 thuis de wedstrijd spelen tegen OVVO. De wedstrijd bij OVVO werd begin van dit zaalseizoen net aan verloren dus de F1 wilde heel graag de eerste wedstrijdpunten van het seizoen pakken. Het jongste team gaat steeds beter samen spelen en weet in de … Lees meer »