001 - Homan Zonnepanelen
Nachtruis in vernieuwde club N201

Nachtruis in vernieuwde club N201


Geplaatst op: 7 februari 2017

A.s. zaterdag gaat eindelijk de vernieuwde club N201 open na een grondige verbouwing. Dit werd mogelijk na een crowdfunding actie vorig najaar. Het zaalgedeelte is opnieuw ingedeeld met een vast podium en nieuwe kleedkamer voor de artiesten. De bezoekers worden getrakteerd met een grote bar in de danszaal en een aparte rokersruimte náást het podium. Ook is er achterin een nieuwe zithoek gecreëerd. Er is een compleet nieuw lichtplan aan het plafond gekomen wat z’n uitwerking op de dansvloer zeker niet zal missen. Het geluid, toch altijd al het paradepaardje van de N201, heeft ook een upgrade gehad waarmee de Techno klanken nog beter tot z’n recht gaan komen.

NACHTRUIS gaat alweer z’n 3e jaar in als Techno organisatie en heeft al vele top artiesten uit de Techno scene mogen verwelkomen. A.s. zaterdag zullen de volgende artiesten hun opwachting maken: DJ Blanda. Deze goedlachse DJ uit Brabant draait voornamelijk in het zuiden van het land maar is steeds vaker te spotten in de randstad en om steeds grotere feesten. Nina de Koning had zich al eens bewezen op één van de NACHTRUIS pre-party’s maar zal nu prime time haar eigenzinnig geluid laten horen. Tegelijkertijd viert ze ook nog eens haar verjaardag!

Uiteraard zijn de resident DJ’s Jor-D en Mister Marcel ook weer van de partij. De avond wordt stevig afgesloten door het duo NOACH & Kegffnayy. Zij gaan verder waar Techno ophoudt en pakken door met een mix van Acid en Industrial Techno.

De organisatie verwacht zoals altijd weer een volle zaal. De toegang is 10 euro en iedereen die voor middennacht binnen is betaald slechts 5 euro. Meer info via hun actieve facebook pagina.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nachtruis in vernieuwde club N201

A.s. zaterdag gaat eindelijk de vernieuwde club N201 open na een grondige verbouwing. Dit werd mogelijk na een crowdfunding actie vorig najaar. Het zaalgedeelte is opnieuw ingedeeld met een vast podium en nieuwe kleedkamer voor de artiesten. De bezoekers worden getrakteerd met een grote bar in de danszaal en een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: