02 - Senior  sportief actief 2e week
Valentijnsdag op Radio Aalsmeer

Valentijnsdag op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 7 februari 2017

Komende week op Radio Aalsmeer kunt u genieten van taarten, kunst, cultuur, voetbal, transformatie en Valentijn. ‘Halte Zwarteweg’ ontvangt namelijk taartondernemer Maarten Wildeman en ‘That’s Life’ o.a. de Beautybank en Peter van Eick. Het altijd gezellige ‘Vrijdagavondcafé’ is deze week in Valentijnsfeer en ‘Door de Mangel’ heeft voetballiefhebber Arjan Vreeken als gast aan tafel. Kortom ook deze week weer volop kwaliteitsradio op de lokale zender!

Transformeren kun je leren bij ‘Echt Esther’

Iets mentaal ‘los’ kunnen laten is makkelijker gezegd dan gedaan. Het kan dagen, maanden, jaren in iemands hoofd blijven ronddwalen. Hierover gaat Esther Sparnaaij woensdag in gesprek met Miranda Nanda Maria van Dijk. Zij is gespecialiseerd in transformaties en trainer, auteur en spreker. Mensen helpen om los te komen uit negatieve gedachten en daarmee hun kwaliteit van leven verbeteren is haar levensdoel. Tevens te gast is Marion Weij. Zij werkt ook met transformaties, maar dan vanuit zelfreflectie. Zij heeft ervaring met het Japanse reiki, wat door middel van handoplegging stress doelt te verminderen. Ze mediteert elke dag. Heb je vragen of suggesties over het ‘loslaten’? Mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Taartondernemer Maarten Wildeman in ‘Halte Zwarteweg’

Grote kans dat u al eens van Taarten van Abel heeft gehoord. De ondernemer uit de Marktstraat is donderdag te gast in het programma ‘Halte Zwarteweg’. De cliënten en vrijwilligers van Heliomare Dagbesteding vragen Maarten Wildeman naar zijn drijfveren en werkwijze. De taarten bakt hij namelijk op bestelling en maakt daarbij gebruik van biologische producten. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat? Hij vertelt het donderdag in ‘Halte Zwarteweg’.

Volop kunst & cultuur in ‘That’s Life’

Eens in de maand is op donderdagavond het lifestyleprogramma van Jenny Piet en Wilbert Streng te beluisteren. Ditmaal komt de Beautybank langs. Een initiatief van Karin Gombert en Ronald Edwards om mensen die rond de armoedegrens leven een steuntje in de rug te geven met uiterlijke verzorging. Dat is namelijk een van de eerste dingen waar mensen op besparen. Verder Janna van Zon en Peter van Eick over de tentoonstelling Commedia dell’Arte bij Sous Terre, georganiseerd in het kader van de World Comedia dell’Arte dag. Wilbert Streng vertelt over een schrijver Jan Brokken en zijn boek ‘De vergelding’, een boek over de moord op een Duitse soldaat in de Tweede Wereldoorlog. Op 12 februari a.s. is Brokken te gast in de doopsgezinde kerk in het dorp. Tenslotte het kunst-halfuurtje met Janna van Zon. Zij neemt Willem van Doorn mee om te praten over de tentoonstelling in het gemeentehuis met posters van Henny van Zanten. Deze waren in 1966 gemaakt voor de jeugdsociëteit The Madness. Meer info over al deze evenementen? Bekijk de Facebookpagina van ‘That’s Life’.

‘Vrijdagavondcafé’ met Valentijnverzoekjes

Op de volle vrijdagavond van Radio Aalsmeer ook weer Ron Leegwater die deze week samen met Deborah Bothe ‘Vrijdagavondcafé’ presenteert. Te gast onder meer Roland Hofman van Feestweek Aalsmeer over het nieuwe evenement NO JOKE dat zij op 1 april organiseren. Onder andere DJ Jean, Het Feestteam en O’G3NE staan al op de line-up. Kan Roland al meer verklappen? Het andere thema van deze uitzending is natuurlijk Valentijnsdag, want 14 februari is het weer zover. De uitgelezen kans om jouw liefde te verrassen met een romantische boodschap via de radio! Stuur je verzoekplaatje met eventueel een tekst die voorgelezen kan worden naar studio@radioaalsmeer.nl of stuur ‘m in via Facebook of Twitter. Radiokok Marc Eveleens schuift ook aan en neemt je mee naar onze culinaire gewoontes en voorkeuren in een bepaald decennium. Verder natuurlijk nog Soulshow-Classic, Ron’s Top40 Hitarchief en de gezellige meezinger en last but not least om 22.22 uur precies Deborah met haar rubriek over alles wat er in Aalsmeer en Kudelstaart op de sociale media opviel. 

‘Door de Mangel’ ontvangt voetballer Arjan Vreeken

Afgelopen maandag was medisch pedicure Nicolet Peters te gast in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’.  De in Rijsenhout opgegroeide Aalsmeerse omschreef zichzelf als toegankelijk, gastvrij en een doorzetter. Nicolet heeft zich wel laten helpen bij het formuleren van deze drie kernwoorden. “Het is een beetje lastig iets van je zelf te vinden, dus heb ik het in de app-groep gegooid”, zei Nicolet. Daarnaast vertelde zij in haar jeugd geen enkele opleiding afgerond te hebben. “Ik vond school een verschrikking”, aldus Peters. Uiteindelijk vond zij toch haar passie. Na haar scheiding besloot zij haar eigen baas te worden. De eerste de beste opleiding die zij op het internet tegen kwam, was die voor pedicure. Dat paste zo goed bij haar dat zij met mooie cijfers deze opleiding haalde en zelf nog verder ging voor medisch pedicure. Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

De liefhebster van het strand, “om lekker even het hoofd leeg te maken”, heeft ook een nieuwe gast uitgenodigd. De 18e gast in ‘Door de Mangel’ wordt Arjan Vreeken. Hij is een groot liefhebber van de voetbalsport. Volgens Peters is hij geboren met een bal aan zijn voet. Daarnaast is Vreeken werkzaam op de veiling en daar heeft de vraag voor hem ook mee te maken. Nicolet wil van hem weten hoe hij de toekomst van de veiling ziet.

Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 13 februari om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

 

‘De Top 10 van…’ Angelina Meulemans

Komende maandag ontvangen Talitha van Itterzon en Miranda Gommans weer een gast die tien favoriete nummers laat horen. Dit keer is het Angelina Meulemans die haar Top 10 heeft samengesteld. Angelina komt niet uit Aalsmeer, maar is zeker nauw betrokken bij ons dorp; ze heeft tweemaal de Stem van de Bok georganiseerd. Zelf is ze zangeres in een band samen met haar zus Gina die in de jury zat van de talentenjacht in Feesterij De Bok. Hopelijk zingt ze live een deuntje mee met haar muzikale Top 10! Angelina houdt van muziek en films, staat positief in het leven en is moeder van een puberzoon. Dit alles staat garant voor een uur heerlijke muziek.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Valentijnsdag op Radio Aalsmeer

Komende week op Radio Aalsmeer kunt u genieten van taarten, kunst, cultuur, voetbal, transformatie en Valentijn. ‘Halte Zwarteweg’ ontvangt namelijk taartondernemer Maarten Wildeman en ‘That’s Life’ o.a. de Beautybank en Peter van Eick. Het altijd gezellige ‘Vrijdagavondcafé’ is deze week in Valentijnsfeer en ‘Door de Mangel’ heeft voetballiefhebber Arjan Vreeken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: