01 - Nooit Gedacht

5055 handtekeningen voor behoud Pauw bedrijven


Geplaatst op: 8 februari 2017

Het was woensdagmiddag druk op de werkvloer van PAUW Bedrijven in IJsselstein. Het bestuur, wat uit zes wethouders bestaat, hield een maandelijks overleg. De fractie van PvdA-GroenLinks-LokaalSociaal uit De Ronde Venen vond dat een mooi moment om de petitie ‘PAUW Bedrijven moet blijven!’ aan te bieden.

De fractie was deze gestart omdat ze vonden dat er door de meerderheid van de colleges van de zes samenwerkende gemeenten te gemakkelijk gekozen is om de sociale werkvoorziening PAUW Bedrijven op te heffen en er onvoldoende is gekeken naar mogelijkheden om samen met PAUW tot een duurzame oplossing te komen. Zij waren niet de enige. Ruim 5000 inwoners uit de zes verschillende gemeentes tekenden de petitie.

 

Laatst bewerkt op: 8 februari 2017 18:03

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

5055 handtekeningen voor behoud Pauw bedrijven

Het was woensdagmiddag druk op de werkvloer van PAUW Bedrijven in IJsselstein. Het bestuur, wat uit zes wethouders bestaat, hield een maandelijks overleg. De fractie van PvdA-GroenLinks-LokaalSociaal uit De Ronde Venen vond dat een mooi moment om de petitie ‘PAUW Bedrijven moet blijven!’ aan te bieden. De fractie was deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: