0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
Land van Winkel in Abcoude: reageer uiterlijk 12 februari!

Land van Winkel in Abcoude: reageer uiterlijk 12 februari!


Geplaatst op: 10 februari 2017

Op één van de mooiste locaties van Nederland, wordt het project “Land van Winkel” gerealiseerd.

Het nieuwbouwproject Land van Winkel bestaat uit 197 nieuwe woningen. GroenWest gaat hier 60 sociale huurwoningen bouwen in twee fases. Reageren op de eerste fase kan nog tot en met 12 februari.

De eerste fase ligt in het midden van de nieuwe wijk. De woningen worden gebouwd in een historische stijl, die past binnen de uitstraling van Abcoude. De woningen zijn circa 100m2 met drie slaapkamers en een zolder. De woningen hebben een royale achter- en voortuin (variërend van ruim 40m2 tot 120 m2).

Energiezuinig

De nadruk in het project is  gelegd op de energiezuinigheid. Alle woningen zijn uitgevoerd met hoogwaardige isolerende gevels, vloeren en daken met hoge isolatiewaarde. Ook zijn alle woningen voorzien van zonnepanelen. De woningen verbruiken door deze duurzame maatregelen weinig energie voor verwarming en ventilatie. De woningen worden niet aangesloten op het gasnet, en zijn dus ‘all electric’. In de woning kookt u dus elektrisch. De zonnepanelen leveren een duurzame bijdrage aan de elektriciteitsbehoefte van de bewoners.

Inschrijven of meer informatie?

Reageren kan tot en met 12 februari via Woningnet. https://www.woningnetregioutrecht.nl/

Kijk voor meer informatie op www.groenwest.nl onder ‘nu te huur’.

 

 
Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Land van Winkel in Abcoude: reageer uiterlijk 12 februari!

Op één van de mooiste locaties van Nederland, wordt het project “Land van Winkel” gerealiseerd. Het nieuwbouwproject Land van Winkel bestaat uit 197 nieuwe woningen. GroenWest gaat hier 60 sociale huurwoningen bouwen in twee fases. Reageren op de eerste fase kan nog tot en met 12 februari. De eerste fase … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: