01 - Nooit Gedacht
Wethouder Verburg bezoekt activiteiten Vita Amstelland

Wethouder Verburg bezoekt activiteiten Vita Amstelland


Geplaatst op: 10 februari 2017

Op 8 februari heeft Wethouder Ad Verburg samen met directeur Sjaak van der Linde en Ghoesna Janmohamed van Vita Amstelland een bezoek gebracht bij Vita Amstelland.

De wethouder bracht een bezoek aan diverse activiteiten van Vita Amstelland in Aalsmeer. Zo bezocht hij Koffie/spelletjesgroep in de Parklaan, het financieel café in de Oude Veiling, in samenwerking met Humanitas en de activiteit Meer bewegen voor ouderen in het buurthuis aan de Roerdomplaan.

 

Wethouder Zorg en Welzijn Ad Verburg: “De activiteiten die Vita Amstelland organiseert zijn goed voor de sociale cohesie en tegen eenzaamheid. Nu, door de veranderingen in de zorg, de vaak oudere inwoners van Aalsmeer langer thuis blijven wonen is het belangrijk dat ze andere inwoners ontmoeten en actief blijven. De activiteiten van Vita Amstelland zorgen daar mede voor. De mensen die ik tijdens de activiteiten gesproken heb genieten er van en blijven hierdoor actief.”

 

Vita Amstelland is een laagdrempelige organisatie voor ouderen advies, psychosociale hulpverlening en maatschappelijke ondersteuning in de regio Amstelland. Vita Amstelland biedt mensen de mogelijkheid actief deel te nemen aan de samenleving. Vaak kunnen inwoners die zelf oplossen, maar soms lijken problemen zo groot dat ze hulp van anderen nodig hebben. Aankloppen bij vrienden, familie of bekenden is niet altijd makkelijk. Met veel vragen kunt u bij Vita terecht. Als u niet bij Vita terecht kan met uw vraag dan kunnen ze u doorverwijzen. Ze bieden hulpverlening zowel individueel als in groepvorm. Gesprekken bij Vita zijn gratis en voor iedereen. Vita Amstelland is sinds januari van dit jaar onderdeel van Participe Holding. Kijk voor activiteiten of meer informatie op www.vita-amstelland.nl.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder Verburg bezoekt activiteiten Vita Amstelland

Op 8 februari heeft Wethouder Ad Verburg samen met directeur Sjaak van der Linde en Ghoesna Janmohamed van Vita Amstelland een bezoek gebracht bij Vita Amstelland. De wethouder bracht een bezoek aan diverse activiteiten van Vita Amstelland in Aalsmeer. Zo bezocht hij Koffie/spelletjesgroep in de Parklaan, het financieel café in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: