02 - Senior  sportief actief 2e week
Heel veel merkartikelen tegen DUMP prijzen bij De Loods

Heel veel merkartikelen tegen DUMP prijzen bij De Loods


Geplaatst op: 13 februari 2017

Ik dump, jij dumpt en De Loods Fashion DUMPT nog meer! De allerlaatste SALE ronde gaat van start in deze kledingwinkel in Mijdrecht. Wees er op tijd bij voor de beste kortingen op de mooiste artikelen.

A.s. woensdag 15 februari gaan de dumpdagen van De Loods officieel van start. Als de deuren open gaan om 09:00 uur kun jij beginnen aan je grootste shopping sessie tot nu toe. Want er zijn heel veel kledingstukken van merken als No Excess, Petrol Industries, PME Legend, ONLY, Vero Moda en o.a. EDC by Esprit tegen stuntprijzen. Dat wordt met volle tassen naar huis.

De Loods wordt op dit moment omgehangen voor deze grote DUMP actie en gereed gemaakt voor jullie SALE-shopping-attack. Ben jij er al klaar voor? Tot aanstaande woensdag!

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Heel veel merkartikelen tegen DUMP prijzen bij De Loods

Ik dump, jij dumpt en De Loods Fashion DUMPT nog meer! De allerlaatste SALE ronde gaat van start in deze kledingwinkel in Mijdrecht. Wees er op tijd bij voor de beste kortingen op de mooiste artikelen. A.s. woensdag 15 februari gaan de dumpdagen van De Loods officieel van start. Als … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: