02 - Senior  sportief actief 2e week
Atalante mini’s beachen naar plek 1, 2 en gedeeld 3/4

Atalante mini’s beachen naar plek 1, 2 en gedeeld 3/4


Geplaatst op: 13 februari 2017

Een keer in het seizoen maakt de volleybal minicompetitie in regio Haarlem/Haarlemmermeer een uitstapje naar beachvolleybal.
En dat was dit keer afgelopen zaterdag. Met 3 miniteams toog VV Atalante naar de Beachhal in Aalsmeer.

Als eerste stond de Powermix in de startblokken. Zijn vorige maand omhoog doorgeschoven naar poule 6C, waar ze boven verwachting presteerden. En dat was dit keer niet anders. De meiden; Renske, Emily, Esmee en Robin hebben een hele strakke serve waar alle tegenstanders veel moeite mee hebben. Dat betekende vaak een direct punt! In de rally krijgen ze veel meer tegenstand, maar ook daar sprokkelden ze punten binnen met een mooie redding of een mooie doortik bal van de lange meiden. Uiteindelijk ging het hen in het zand nog iets beter af dan in de zaal. Op 1 punt na net geen eerste. Weer een hele mooie prestatie.

Daarna was het de beurt aan Girlpower. De meiden Lynne, Renske, Bente en Froukje kregen de eerste partij ondersteuning van Jack. In deze wedstrijd lieten ze zien wat ze in huis hadden en dat tegen een gelijkwaardige tegenstander. Er werd goed geserveerd, geconcentreerd gespeeld en vele mooie rally’s gezien; een terecht gelijkspel. Jammer genoeg konden de meiden deze concentratie niet vasthouden in de volgende twee partijen. Ze haalden niet hun niveau en verloren deze partijen. Dan de laatste partij tegen het team SAS dat alles nog ruim gewonnen had. Emily heeft deze keer het team ondersteund. Met wellicht niet het snelste spel (waar de tegenstander zich erg aan stoorde..) maar wel geconcentreerd en doordacht winnen de meiden verrassend de eerste set! Dat was zeker een opsteker!! Daarna bleek dat ze alle concentratie hadden verbruikt en verloren ze de tweede set ruim, maar een prima gedeeld 3e/4e plaats!

Als laatste Atalante Spike met Alexandros, Jack, Jasper, Jort en Sam. Omdat het voetballers zijn kunnen ze niet altijd ingedeeld worden. Maar deze keer lukte het weer ze ‘s middags in te delen en konden ze ook juist in de Beachhal mee doen. Zeker voor de jongens die graag mogen duiken, extra leuk in het zand. Ook dit keer speelden de jongens weer heel solide, een gelijk beeld als twee toernooien terug toen ze ook mee deden. Ze spelen erg alert en het spelletje gaat hen erg makkelijk af, bovenhandse serve, smashes, duiken. De eerste twee partijen zeer riant gewonnen. In de laatste partij is het dan wel weer wat moeilijker de concentratie vast te houden. Maar ook deze partij tegen Hoofddorp werd gewonnen en wederom een hele mooie 1e plaats voor Atalante Spike jongens!

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atalante mini’s beachen naar plek 1, 2 en gedeeld 3/4

Een keer in het seizoen maakt de volleybal minicompetitie in regio Haarlem/Haarlemmermeer een uitstapje naar beachvolleybal. En dat was dit keer afgelopen zaterdag. Met 3 miniteams toog VV Atalante naar de Beachhal in Aalsmeer. Als eerste stond de Powermix in de startblokken. Zijn vorige maand omhoog doorgeschoven naar poule 6C, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: