02 - Senior  sportief actief 2e week
MusicKidz live show

MusicKidz live show


Geplaatst op: 13 februari 2017

Ze zijn er klaar voor.  Jill, Joelle, Romy, Hugo, Lucas en Chris. Deze VIOS MusicKidz van seizoen 2016-2017 laten op 17 februari vanaf 19:00 uur van zich horen in clubgebouw De Notenkraker aan de Windmolen 77 in Mijdrecht.

Afgelopen vrijdag werden tijdens de laatste les voor het live optreden, nog even wat laatste puntjes op de i gezet. De opkomst, de optredens, het blaas- en slagwerk, alles werd nog even geoefend. En, we mogen stellen dat ze er klaar voor zijn. Dus dat wordt vrijdagavond vanaf 7 uur genieten bij VIOS.
Jij bent toch ook van de partij? De toegang is gratis maar vol is vol..!

Voor meer informatie over VIOS ga je naar www.vios-mijdrecht.nl. De gratis  VIOS MusicKidz is mogelijk door de tomeloze inzet van vele vrijwilligers en subsidie van gemeente De Ronde Venen.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

MusicKidz live show

Ze zijn er klaar voor.  Jill, Joelle, Romy, Hugo, Lucas en Chris. Deze VIOS MusicKidz van seizoen 2016-2017 laten op 17 februari vanaf 19:00 uur van zich horen in clubgebouw De Notenkraker aan de Windmolen 77 in Mijdrecht. Afgelopen vrijdag werden tijdens de laatste les voor het live optreden, nog … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: