02 - Senior  sportief actief 2e week

Koninklijke onderscheiding voor RKDES vrijwilliger


Geplaatst op: 13 februari 2017

Op zaterdag 11 februari ontving Sjaak Kok uit handen van burgemeester Nobel een Koninklijke onderscheiding. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse  vrijwilligersavond van RKDES.  

De Burgemeester vertelde dat het bestuur van RKDES hem had benaderd om Sjaak op deze avond in het zonnetje te zetten voor zijn betrokkenheid bij de club als toegewijde, trouwe en betrouwbare vrijwilliger. Sinds 1982 is Sjaak Kok actief bij de club. Hij zet zich in als scheidsrechter bij de senioren, jeugdtrainer  en –coach van de allerkleinsten, grensrechter van het eerste team, medeorganisator en leider van jeugdkampen, sleutelbeheerder van de kantine en consul van de KNVB. Elke zaterdag en zondag is Sjaak te vinden op het sportpark. Ook zijn vrouw Meintje is actief als vrijwilliger op de club.

De burgemeester noemde Sjaak een van de vrijwilligers waar de vereniging op draait. Om die reden heeft het bestuur van RKDES besloten Sjaak voor te dragen voor een lintje. Een aanvraag die werd ondersteund door de KNVB en de firma Kooyman waar Sjaak al sinds 1975 een trouwe werknemer is.


De Burgemeester benoemde Sjaak tot Lid in de Orde van Oranje- Nassau. Een onderscheiding om trots op te zijn!

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koninklijke onderscheiding voor RKDES vrijwilliger

Op zaterdag 11 februari ontving Sjaak Kok uit handen van burgemeester Nobel een Koninklijke onderscheiding. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse  vrijwilligersavond van RKDES.   De Burgemeester vertelde dat het bestuur van RKDES hem had benaderd om Sjaak op deze avond in het zonnetje te zetten voor zijn betrokkenheid bij de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: