HVM haalt kampioenschap binnen, na klinkende overwinning op Qui Vive

Geplaatst op: 13 februari 2017

Met een winst van 6-1 tegen Qui Vive zijn de meisjes van de MD3 van HVM zondag kampioen in de zaal geworden. Met een dosis gezonde spanning gingen de meiden en hun supporters de wedstrijd in Zandvoort tegemoet. Na een rustige start in de eerste paar minuten, bracht HVM de wedstrijd al snel naar 1-0. Hoewel de dames van Qui Vive hun best deden, kwamen ze niet door de sterke verdediging van HVM heen. Aanvallend was HVM in topvorm en zo kwam de tussenstand in de rust op 5-0. Ook op de bank waren de supporters in topvorm en de meiden werden goed aangemoedigd. Na de rust leek Qui Vive even terug te komen met een tegendoelpunt, maar dit werd als snel weer goed gemaakt door nog een doelpunt van HVM, waardoor de eindstand op 6-1 kwam. Luid gejoel vanaf de bank en hele blije gezichten in het veld! Lieze, Lieke, Isa, Isabella, Isabel, Florianne, Ilaine, Manouk, Nadia, Julia, Lynn en Yasmin jullie hebben een topprestatie neergezet in deze competitie! Gefeliciteerd!

Met een winst van 6-1 tegen Qui Vive zijn de meisjes van de MD3 van HVM zondag kampioen in de zaal geworden. Met een dosis gezonde spanning gingen de meiden en hun supporters de wedstrijd in Zandvoort tegemoet. Na een rustige start in de eerste paar minuten, bracht HVM de … Lees meer »