02 - Senior  sportief actief 2e week
Voorbereidingen Playbackshow Soos De Cirkel in volle gang.

Voorbereidingen Playbackshow Soos De Cirkel in volle gang.


Geplaatst op: 14 februari 2017

Soos De Cirkel organiseert weer een fantastische playbackshow. De deelnemers zijn al heel druk aan het oefenen en het belooft weer een geweldige avond te worden. Het thema is de 21e eeuw! Dat wordt lekker meezingen met bekende liedjes.

Kom gezellig kijken, het wordt een hele leuke avond, dus zet hem vast in je agenda: Playbackshow Soos De Cirkel, 24 maart 2017, Sporthal Phoenix Mijdrecht, aanvang 20.00 uur, toegang gratis (fooienpot aanwezig). Presentatie Hans van Veen & medewerking van Dansschool Nicole. 

De Cirkel is een soos voor verstandelijk beperkten. Soosavonden worden elke dinsdagavond, met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus, van 19.30 tot 21.30 uur gehouden in de gebouw Immitsj te Mijdrecht.

Meer informatie? Kijk op www.soosdecirkel.nl of neem contact op met Angela van Adrichem: 06-23937815.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorbereidingen Playbackshow Soos De Cirkel in volle gang.

Soos De Cirkel organiseert weer een fantastische playbackshow. De deelnemers zijn al heel druk aan het oefenen en het belooft weer een geweldige avond te worden. Het thema is de 21e eeuw! Dat wordt lekker meezingen met bekende liedjes. Kom gezellig kijken, het wordt een hele leuke avond, dus zet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: