02 - Senior  sportief actief 2e week

Inbraak in Mijdrecht, getuigen gezocht


Geplaatst op: 8 maart 2012

Mijdrecht - In de vroege ochtend van donderdag 8 maart braken drie mannen in een winkel in en gingen er op een scooter vandoor.

Rond 03.45 uur kreeg de politie de melding van een inbraak bij een winkel aan het Burgemeester Haitsmaplein. Agenten gingen ter plaatse, maar de inbrekers bleken er al vandoor te zijn gegaan. De drie inbrekers waren met computerapparatuur op een scooter gevlucht. Zij werden niet meer in de omgeving aangetroffen.

Aan getuigen van de inbraak en aan mensen die het drietal tussen 03.30 uur en 4.00 uur op of in de omgeving van het Burgemeester Haitsmaplein hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inbraak in Mijdrecht, getuigen gezocht

Mijdrecht - In de vroege ochtend van donderdag 8 maart braken drie mannen in een winkel in en gingen er op een scooter vandoor. Rond 03.45 uur kreeg de politie de melding van een inbraak bij een winkel aan het Burgemeester Haitsmaplein. Agenten gingen ter plaatse, maar de inbrekers bleken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: