001- Uithoorn

Eerste groepstoertocht van 2012 van TTC de Merel


Geplaatst op: 7 maart 2012

Op 18 maart a.s. zal TTC de Merel haar 1ste groepstoertocht van 2012 rijden. Deze geheel nieuwe toertocht, met de naam De Turftoer, leidt ons via Loosdrecht, Bilthoven, Den Dolder en Soest naar Lage Vuursche. Na een verdiende koffiestop gaat de rit verder via Hilversum, Ankeveen, Nederhorst den Berg en Abcoude terug naar Eetcafé de Schans in Vinkeveen. De toch kenmerkt zich door de prachtige bos en heidegebieden rond Soest.
Alle leden, maar uiteraard ook niet-leden zijn hierbij uitgenodigd aan deze rit van ruim 100 km deel te nemen. Er zal worden gereden in 2 groepen, één met een snelheid van ongeveer 29 km per uur en de tweede met een snelheid van ongeveer 26 km per uur. Er wordt gestart om 08.30 uur bij Eetcafé De Schans. Uiteraard is er voor de start de mogelijkheid een kopje koffie te drinken, en na afloop een frisje, soepje of broodje te nuttigen.
Het meerijden met deze rit is voor Merelleden kosteloos, niet-leden betalen € 2,00. Het dragen van een helm is verplicht.

Afstand: ruim 100 km
Start: 08.30
Helm verplicht
Voor meer informatie: 0297-267741

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste groepstoertocht van 2012 van TTC de Merel

Op 18 maart a.s. zal TTC de Merel haar 1ste groepstoertocht van 2012 rijden. Deze geheel nieuwe toertocht, met de naam De Turftoer, leidt ons via Loosdrecht, Bilthoven, Den Dolder en Soest naar Lage Vuursche. Na een verdiende koffiestop gaat de rit verder via Hilversum, Ankeveen, Nederhorst den Berg en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: