001 - Escaperoom aglemeen
50 GRATIS DAMES jeans voor de eerste bezoekers zondag 26 februari 2017

50 GRATIS DAMES jeans voor de eerste bezoekers zondag 26 februari 2017


Geplaatst op: 17 februari 2017

Aankomende week is het groot feest bij De Loods Fashion in Mijdrecht! Deze kledingwinkel mag namelijk al 30 kaarsjes uitblazen. Dat moet natuurlijk gevierd worden met een feestweek! En hoe…

30 jaar geleden begon Ron Wijburg met zijn winkel ‘Selection’ in de Molenhof. En wie kwam daar nu niet? Je weet het vast nog wel… die Levi’s 501 jeans, die basic t-shirt in allerlei kleuren achter de toonbank en de -zoals een klant zich zo mooi herinnerde- John de Wolf overhemden. Uiteindelijk een naamsverandering naar ‘De Loods Fashion’ en als klap op de vuurpijl, na wat andere kleinere verhuizingen, in 2015 een prachtige nieuwe winkel geopend aan de Dorpsstraat. Een populaire trekpleister voor menig Ronde Vener en fans daarbuiten.

Dat De Loods dit heugelijke feit niet zomaar aan ons voorbij zou laten gaan, is al snel duidelijk als je de winkel kent. Er is van woensdag 22 februari tot en met zondag 26 februari een feestweek georganiseerd waarin zij hun klanten extra bedanken voor hun klandizie en alle gezelligheid. Dit staat er namelijk allemaal op het programma:

  • Van woensdag 22 tot en met zondag 26 februari ontvangt iedere klant bij een besteding v.a. €9,95 een leuk cadeau. Benieuwd wat je krijgt op die dag? Check dan de Facebookpagina: https://www.facebook.com/deloodsfashion/ of website: www.deloodsfashion.nl.
  • Daarnaast ontvangt iedere betalende klant een lot voor de loterij die wordt gehouden op zaterdag 25 februari om 16:00 uur. Hoe werkt het? Vul je lot in en kom die zaterdag naar de winkel. Lever jouw ingevulde lot in en maak kans op 1 van de 25 prijzen. Wat je o.a. kunt winnen? Check it out! 2x een SHOPTEGOED van €100,- voor het merk Garcia, luxe heren parfum, een zonnebril t.w.v. €49,95 van IKKI naar keuze, een tieneroutfit, een stalen armband van iXXXi naar keuze, een Jack & Jones jas en jeans van verschillende merken. Are you in to win?!
  • Zaterdag 25 februari is er van 12:00 tot 15:00 uur een karikatuur tekenaar waar je gratis mag plaatsnemen!
  • Zaterdag 25 februari is er de gehele dag LIVE muziek van Sarah & Joël!
  • Als afsluiter van deze feestweek de welbekende actie van De Loods! Zondag 26 februari geven zij weer 50 GRATIS DAMES JEANS weg. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. De eerste 50 wachtende bezoekers ontvangen een lot.

Het beloofd een gekkenhuis te worden bij De Loods Fashion in Mijdrecht aankomende week. Te leuk om niet langs te gaan! Zie ik je daar?


Laatst bewerkt op: 19 februari 2017 13:49

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

50 GRATIS DAMES jeans voor de eerste bezoekers zondag 26 februari 2017

Aankomende week is het groot feest bij De Loods Fashion in Mijdrecht! Deze kledingwinkel mag namelijk al 30 kaarsjes uitblazen. Dat moet natuurlijk gevierd worden met een feestweek! En hoe… 30 jaar geleden begon Ron Wijburg met zijn winkel ‘Selection’ in de Molenhof. En wie kwam daar nu niet? Je … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: