001 - Escaperoom aglemeen
Rode Kruis Themamiddag in het kader van Zelfredzaamheid

Rode Kruis Themamiddag in het kader van Zelfredzaamheid


Geplaatst op: 20 februari 2017

Op donderdag 16 februari organiseerde Kerngroep de Ronde Venen van het Rode Kruis een middag met het thema ‘Gezond en toch lekker eten!’.

Deze middag begon om half twee en werd gehouden in Bowlingcentrum Mijdrecht. De 80 gasten werden ontvangen met een kopje koffie en een tompoes van ‘Vers bij u thuis’, de maaltijdservice die een presentatie gaf over wat gezond maar toch lekker eten betekent in de praktijk van alle dag. Ook konden de gasten proeven van de door Hilde van deze organisatie meegebrachte maaltijdvoorbeelden.

Hierna werd onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers genoten van een optreden van Harald. Aan de hand van door hem gezongen liedjes nam hij de aanwezigen mee naar de tijd dat de televisie begon. Liedjes uit de tijd van Tante Hannie, waarbij de beelden die vertoond werden veel herkenning opriep bij de gasten. Na het eerste deel van het optreden kregen de gasten van de ook nu weer vele en onvermoeibare vrijwilligers een borrel met hartige hapjes geserveerd.

Bij de traditiegetrouwe bingo duurde het even voordat er de eerste bingo was, maar uiteindelijk konden alle gasten met een leuke prijs verrast worden.

Voordat Harald aan het tweede deel van het optreden begon kregen de gasten nog een drankje en warme hapjes geserveerd.

Als klap op de vuurpijl kregen alle gasten nog een bosje gerbera’s mee naar huis, die ook dit jaar weer gesponsord werden door kwekerij Van der Wilt Gerbera’s.

Dankzij de vele vrijwilligers en vrijwilliger-chauffeurs hadden de gasten weer een zeer plezierige middag.

 

Op veel gebieden zijn de vrijwilligers van het Rode Kruis actief. Met name de Telefooncirkel zit echter nog te springen om vrijwilligers. Het kost u vier weken achter elkaar op een vaste dag circa een uurtje. Daarna heeft u een maand geen dienst. Bij interesse kan contact worden opgenomen met: stichtsweidegebeid@rodekruis.nl of 0297-254231.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rode Kruis Themamiddag in het kader van Zelfredzaamheid

Op donderdag 16 februari organiseerde Kerngroep de Ronde Venen van het Rode Kruis een middag met het thema ‘Gezond en toch lekker eten!’. Deze middag begon om half twee en werd gehouden in Bowlingcentrum Mijdrecht. De 80 gasten werden ontvangen met een kopje koffie en een tompoes van ‘Vers bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: