001 - Homan Zonnepanelen
Jazz dendert door bij Partycentrum Colijn

Jazz dendert door bij Partycentrum Colijn


Geplaatst op: 20 februari 2017

Afgelopen zaterdag was het voorlopig laatste onderdeel aan de beurt in de serie Eigenwijze, Eigentijdse Jazzcreaties. Deze keer met trompettist Gidon Nunes Vaz, geflankeerd door 5 muzikanten op piano, tenor sax, alt sax, contrabas en drums.
De kleine zaal van het partycentrum werd voor deze gelegenheid omgetoverd tot een nachtclub, gezellige ronde zithoekjes dichtbij het podium. Een relaxed en knus sfeertje. De bezoekers waren zeer te spreken over deze avond zowel wat betreft het concert als de ambiance.

Dit was voorlopig de laatste in deze serie maar vanaf september zal de stichting Tpodium weer nieuwe jazzavonden bij Partycentrum Colijn brengen. Houd daarvoor de agenda op de site in de gaten. www.dansenpartycentrumcolijn.nl.

Pete Bog’s BigBand
Overigens is dit nog niet de laatste jazzy avond bij Colijn voor de zomer; op zaterdag 13 mei a.s. geeft de Pete Bog’s BigBand weer een fantastisch optreden met haar band. Het thema van deze editie: Pete  Bog’s BigBand meets friends! Tijdens dit, jaarlijkse, concert gastoptredens van diverse zangers en zangeressen maar ook instrumentalisten onder leiding van dirigent Leon van Mil. Meer info: www.petebogsbigband.nl.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jazz dendert door bij Partycentrum Colijn

Afgelopen zaterdag was het voorlopig laatste onderdeel aan de beurt in de serie Eigenwijze, Eigentijdse Jazzcreaties. Deze keer met trompettist Gidon Nunes Vaz, geflankeerd door 5 muzikanten op piano, tenor sax, alt sax, contrabas en drums. De kleine zaal van het partycentrum werd voor deze gelegenheid omgetoverd tot een nachtclub, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: