Brugklassers klussen voor Amnesty

Brugklassers klussen voor Amnesty


Geplaatst op: 20 februari 2017

Grote pauze op het Veen Landen College in Vinkeveen op 16 februari. Elf brugklasleerlingen komen bijeen in een wiskundelokaal met hun begeleider Claudia Röling. Zij gaan de opbrengst van hun project Jij de Baas overhandigen aan vertegenwoordigers van Amnesty International. Vier maanden geleden begonnen zij, net als alle brugklassers van het VLC, aan dit project. Na een informatieronde konden zij toen een goed doel kiezen waarvoor ze een kleine onderneming zouden oprichten. In Vinkeveen kozen vier groepjes voor Amnesty International. Met allerlei activiteiten gingen de vier ondernemingen aan de slag. Ze verkochten key-cords, ze haalden lege flessen op. Zelfs werd er een ontbijt-service georganiseerd. Alles bijeen leverde dat 289 euro op.

In deze grote pauze op 16 februari overhandigen ze dit aan twee leden van de Amnesty werkgroep 366 uit Uithoorn. Deze zijn zeer verrast door de inzet en vindingrijkheid van de leerlingen en ook met de opbrengst. Zij zullen het geld doorgeven aan de landelijke organisatie van Amnesty International.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brugklassers klussen voor Amnesty

Grote pauze op het Veen Landen College in Vinkeveen op 16 februari. Elf brugklasleerlingen komen bijeen in een wiskundelokaal met hun begeleider Claudia Röling. Zij gaan de opbrengst van hun project Jij de Baas overhandigen aan vertegenwoordigers van Amnesty International. Vier maanden geleden begonnen zij, net als alle brugklassers van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: