001 - Escaperoom aglemeen

G-bowlen in Mijdrecht een succes


Geplaatst op: 7 maart 2012

Op maandag 5 maart werd er voor het eerst in verenigingsverband gebowld door mensen met een beperking. De aanloop was grandioos. Het aantal deelnemers noopte ons om met 5 banen te gaan werken. We moesten zelfs een aantal mensen teleustellen. Gelukkig waren er vijf begeleiders aanwezig, dus met 5 banen ging dat goed. Het enthousiastme was geweldig om mee te maken. Twee rolstoelers van de patientenvereniging MS konden vanuit hun stoel met een aangepaste bal hun pins gooien. Ook anderen gooieden met de bal met een handvat of met een duwstok. Op alle banen werd gejuigd als er een strike of een spare viel, al dan niet via de bumper(s).

Dit was zo gezellig en leuk dat niet alleen de deelnemers genoten, maar ook de begeleiders Gerad, Roanld, Sharona, Riet en Wiet hadden een leuke avond. Zij worden bij deze nog een sbedankt voor hun inzet. De deelnemers via de patientenvereniging MS en uit huize Zideus kunnen terugkijken op een geslaagd evenement.

Door het grote aantal gegadigden zijn we van plan om ingaande de volgende avond, 2 april a.s., op twee tijden te gaan spelen met 4 banen. Namelijk van 19.30 tot 20.30 uur en van 20.30 tot 21.30 uur. Dus als u mee wilt doen, een telefoontje naar Frans Schulte, 0348-414629 is voldoende. Om mensen die zo langs komen niet meer te hoeven teleurstellen reserveren we een aantal plaatsen voor hen. De deelnameprijs bedraagt € 5,00 per persoon voor een uur bowlen.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

G-bowlen in Mijdrecht een succes

Op maandag 5 maart werd er voor het eerst in verenigingsverband gebowld door mensen met een beperking. De aanloop was grandioos. Het aantal deelnemers noopte ons om met 5 banen te gaan werken. We moesten zelfs een aantal mensen teleustellen. Gelukkig waren er vijf begeleiders aanwezig, dus met 5 banen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: