02 - Senior  sportief actief 2e week

Buurtkamer Vinkeveen naar grotere ruimte dankzij Jumbo


Geplaatst op: 21 februari 2017

De Buurtkamer in Vinkeveen is uitgegroeid tot een begrip. De deuren openden in 2010 en sindsdien is het bezoekersaantal flink toegenomen. Veelal ouderen bezochten de kamer in de Vinkeveense bibliotheek regelmatig. De plek bood ruimte voor zo'n twintig mensen en dat bleek steeds vaker te weinig. Er ontbraken echter financiele middelen om naar een grotere plek te verhuizen.

Vincent Schuijt, ondernemer van Jumbo Vinkeveen, wilde vanwege zijn 10-jarig ondernemerschap iets terug doen voor het dorp. Op het moment dat hij hoorde dat de Buurtkamer Vinkeveen in een veel te kleine ruimte bijeenkwam besloot geeft hij voor ten minste één jaar financiële steun voor de zaalhuur in De Boei te geven. Daarnaast sponsort Schuijt de goederen voor een gezonde maandelijkse maaltijd. "Deze toch al kwetsbare groep ouderen moet in mijn ogen een mooie plek hebben om twee keer per week bij elkaar te komen voor met name de gezelligheid. Tevens ben ik De Boei heel dankbaar dat ze tegen een gereduceerd tarief een jaar lang een zaal beschikbaar stellen."

De eerste keer dat de Buurtkamer Vinkeveen in de nieuwe opzet bij elkaar kwam was op 21 februari. Dit werd groots gevierd met taart, ballonnen en een draaiorgel, met oud Hollandse muziek. De partijen spreken van een enorm succes en de cliënten van De Buurtkamer zijn blij met hun nieuwe plek. Jumbo Vinkeveen zal buiten de gemaakte afspraken de groep dit jaar ook nog diverse malen verrassen.

Laatst bewerkt op: 21 februari 2017 18:33

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Buurtkamer Vinkeveen naar grotere ruimte dankzij Jumbo

De Buurtkamer in Vinkeveen is uitgegroeid tot een begrip. De deuren openden in 2010 en sindsdien is het bezoekersaantal flink toegenomen. Veelal ouderen bezochten de kamer in de Vinkeveense bibliotheek regelmatig. De plek bood ruimte voor zo'n twintig mensen en dat bleek steeds vaker te weinig. Er ontbraken echter financiele … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: