01 - Nooit Gedacht
Het bedrijfspand in Abcoude

Zes iMacs gestolen uit kantoorpand Abcoude


Geplaatst op: 21 februari 2017

Dieven hebben zes dure iMac-computers gestolen uit een kantoorpand in Abcoude. De medewerkers van het communicatiebureau aan de Amsterdamsestraatweg ontdekten de diefstal dinsdagochtend.

De daders wisten het pand in de nacht van maandag op dinsdag binnen te komen door een glazen deur in te slaan. Omdat het alarm afging, kwam de politie snel in actie.

Maar de agenten waren te laat om de verdachten in de kraag te kunnen grijpen. De verdachten konden er daardoor met de zes computers vandoor gaan.

Het bedrijf laat via Facebook weten dat de daders goed op beeld staan. "Dus mochten jullie iMacs aangeboden krijgen, kijk dan goed of ze niet van ons zijn. De politie is nu met groot onderzoek bezig want gelukkig staan de daders volop in beeld op de bewakingscamera."

Laatst bewerkt op: 22 februari 2017 05:11

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zes iMacs gestolen uit kantoorpand Abcoude

Dieven hebben zes dure iMac-computers gestolen uit een kantoorpand in Abcoude. De medewerkers van het communicatiebureau aan de Amsterdamsestraatweg ontdekten de diefstal dinsdagochtend. De daders wisten het pand in de nacht van maandag op dinsdag binnen te komen door een glazen deur in te slaan. Omdat het alarm afging, kwam … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: