01 - Nooit Gedacht

Aalsmeer presenteert ‘bloemrijk trouwen’ op WeddingFair


Geplaatst op: 7 maart 2012

Op zondag 18 maart presenteert de gemeente Aalsmeer zich op de WeddingFair Trouwbeurs in de Nieuwe Bankrashal (Pandora 3) in Amstelveen. Op de trouwbeurs is van-alles-en-nog-wat te vinden over trouwen. Voor elk budget is een goed aanbod te vinden.

Na onder andere Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle is de WeddingFair op 18 maart in Amstelveen neergestreken. De trouwbeurs is een goede gelegenheid voor een gezellig dagje uit om met vrienden, familie, de weddingplanner of ceremoniemeester heen te gaan om de bruiloft voor te bereiden. De gemeente Aalsmeer laat hier zien waar getrouwd kan worden in onze bloemrijke gemeente. Met de Historische Tuin, de Watertoren, het Gemeentehuis en de Oud Katholieke Kerk aan de Oosteinderweg heeft Aalsmeer behoorlijk wat te bieden als het om trouwlocaties gaat. Op alle genoemde locaties kan tegen een betaalbare prijs getrouwd worden. Op de WeddingFair staan deskundige trouwambtenaren die alles kunnen vertellen over trouwen in Aalsmeer. Geïnteresseerden kunnen een fotoboek inkijken of zelfs meekrijgen met daarin alle mogelijkheden.

Nieuwe Bankrashal
De WeddingFair start volgende week zondag om 11.00 uur in de Nieuwe Bankrashal, Pandora 3 (hoek Oranjebaan) in Amstelveen. De beurs is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Meer informatie? Kijk op www.weddingfair.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeer presenteert ‘bloemrijk trouwen’ op WeddingFair

Op zondag 18 maart presenteert de gemeente Aalsmeer zich op de WeddingFair Trouwbeurs in de Nieuwe Bankrashal (Pandora 3) in Amstelveen. Op de trouwbeurs is van-alles-en-nog-wat te vinden over trouwen. Voor elk budget is een goed aanbod te vinden. Na onder andere Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle is de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: