001 - Homan Zonnepanelen
Geweldige winactie in winkelcentrum Zijdelwaard

Geweldige winactie in winkelcentrum Zijdelwaard


Geplaatst op: 24 februari 2017

Geweldige winactie in winkelcentrum Zijdelwaard van 4 maart tot 8 april met spetterend prijzenfestijn op 15 april

Op 4 maart gaat een geweldige winactie van start in winkelcentrum Zijdelwaard. Consumenten kunnen iedere week kans maken op een mooi prijzenpakket bestaande uit producten van de Zijdelwaardse winkeliers. Daarnaast worden aan het einde van de winactie 3 hoofdwinnaars getrokken die € 250,-, € 100,- of € 50,- aan shoptegoed winnen. Om deze prijzen te kunnen winnen moeten consumenten in een week 3 kassabonnen van 3 verschillende winkeliers sparen. Deze kassabonnen kunnen samen met een actiekaart vervolgens in de actiebus worden gedeponeerd. Hoe vaker iemand meedoet, hoe groter de kans op een mooie prijs.

Op 15 mei vindt tijdens de Rat van Fortuin actie in het winkelcentrum (van 11.00 tot 15.00 uur) de prijsuitreiking plaats. Naast de prijzenpakketten en shoptegoeden maken alle consumenten die dag een aankoop hebben gedaan opnieuw kans op mooie prijzen. Actiekaarten voor de winactie worden huis aan huis verspreid. Daarnaast kunnen consumenten actiekaarten krijgen bij de winkeliers van winkelcentrum Zijdelwaard. U doet toch ook mee met de winactie!

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geweldige winactie in winkelcentrum Zijdelwaard

Geweldige winactie in winkelcentrum Zijdelwaard van 4 maart tot 8 april met spetterend prijzenfestijn op 15 april Op 4 maart gaat een geweldige winactie van start in winkelcentrum Zijdelwaard. Consumenten kunnen iedere week kans maken op een mooi prijzenpakket bestaande uit producten van de Zijdelwaardse winkeliers. Daarnaast worden aan het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: