01 - Nooit Gedacht
Klussen voor terrein kanovereniging KVDRV

Klussen voor terrein kanovereniging KVDRV


Geplaatst op: 25 februari 2017

In het kader van de landelijk actie NL.Doet organiseert de kanoclub De Ronde Venen een werkdag. Belangstellenden om te komen helpen met de “klussen” zijn van harte welkom.

 

De vereniging doet mee met de landelijke actie op 11 maart van het  Oranje Fonds. Deze actie laat zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de samenleving. Met hun bijdrage vormen zij het kloppend hart voor de samenleving en houden de clubs draaiende. Naast vrijwilligers van buiten de club zijn natuurlijk de ouders van de jeugd; de oudere jeugd zelf en de eigen leden zeer welkom.

 

Het accent op deze werkdag ligt op het wee in orde maken van de containers waar de kajaks in liggen opgeslagen. De containers staan er vanaf het begin op deze locatie in 2009 en zijn toe aan een grote schoonmaakbeurt. Als het weer het toestaan, kunnen de containers worden schoongespoten en opnieuw in de verf worden gezet. Gezien het grote aantal containers / m2 oppervlak is dit een flinke klus. Daarnaast wordt het terrein na de winter weer opgeknapt voor het nieuwe seizoen dat er aan zit te komen. Zo zal ook de kanosteiger weer algenvrij worden gemaakt en de doelen van het kanopolo weer worden voorzien van netten. Ook het clubhuis wordt onder handen genomen.

 

Vrijwilligers kunnen zich melden bij het clubhuis op de Heenweg 196 Vinkeveen of zich aanmelden via de website van het Oranjefonds. Als tegenprestatie mag elke vrijwilliger een keer meekomen varen op de woensdagavond als het seizoen weer is begonnen.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Klussen voor terrein kanovereniging KVDRV

In het kader van de landelijk actie NL.Doet organiseert de kanoclub De Ronde Venen een werkdag. Belangstellenden om te komen helpen met de “klussen” zijn van harte welkom.   De vereniging doet mee met de landelijke actie op 11 maart van het  Oranje Fonds. Deze actie laat zien hoe belangrijk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: