AmstelProms concert zoekt muzikanten en zangers


Geplaatst op: 27 februari 2017

 

Al jaren bestond het idee om een groots concert te organiseren aan de Amstel. Een zomeravond concert in de sfeer van de traditionele Night of the Proms concerten. Daar waar klassiek en pop elkaar ontmoeten. En dit jaar gaat het gebeuren. Op zaterdagavond 17 juni wordt een groots AmstelProms concert gegeven. Het beproefde recept wordt gevolgd. Een groot orkest wat gedurende het concert wordt aangevuld met lokale zangers, zangeressen, bands, koren en muzikanten. De repetities door KnA zijn al begonnen, maar muzikanten die mee willen spelen zijn van harte welkom. In het orkest is nog plaats voor blaasinstrumenten, de repetities zijn op de dinsdagavond.

Verzameling van de beste muzikanten

Tijdens het concert worden populaire werken gespeeld waar andere muzikanten en zangers/zangeressen aan mee doen. Zo zal The Wall van Pink Floyd worden uitgevoerd samen met een kinderkoor. In The Wall is echter ook behoefte aan een goede gitarist, net als in een Medley van de Dire Straits. Ben jij een goede gitarist die dit beheerst, of ken je iemand die dit zou kunnen? Neem dan contact op met KnA om te zien of je op 17 juni kunt meespelen in dit unieke evenement.

Zo wordt er ook nog gezocht naar een goede pianist die mee kan spelen met Skyfall van Adele en eventueel andere nummers. Maar een zangeres die dit nummer beheerst is ook nog nodig. Of een jonge jongen die Ciske de Rat kan zingen als solo samen met het orkest. Kortom: de beste zangers, zangeressen en muzikanten uit de omgeving worden gezocht voor dit fantastische muzikale evenement aan de Amstel.

Ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt, of ben je zelf geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk 1 april een email naar kna.secretariaat@gmail.com om door te geven wat je kunt. Er wordt dan snel contact met je opgenomen.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

AmstelProms concert zoekt muzikanten en zangers

  Al jaren bestond het idee om een groots concert te organiseren aan de Amstel. Een zomeravond concert in de sfeer van de traditionele Night of the Proms concerten. Daar waar klassiek en pop elkaar ontmoeten. En dit jaar gaat het gebeuren. Op zaterdagavond 17 juni wordt een groots AmstelProms … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: