01 - Nooit Gedacht
Vrije School telt aanmeldingen op 1 mei

Vrije School telt aanmeldingen op 1 mei


Geplaatst op: 28 februari 2017

De plannen voor een Basisschool voor Vrijeschoolonderwijs in de omgeving Wilnis/Mijdrecht/Uithoorn zijn in een vergevorderd stadium. Op 1 mei van dit jaar worden de aanmeldingen geteld en naar aanleiding hiervan wordt besloten welke klassen naar alle waarschijnlijkheid zullen starten in augustus 2017. Op woensdagavond 8 maart is de eerstkomende informatie-avond om ouders te informeren over dit initiatief voor vrijeschoolonderwijs.


Op 1 mei van dit jaar wordt bepaald of er voldoende definitieve inschrijvingen zijn om de Basisschool voor Vrijeschoolonderwijs  in regio Wilnis/Mijdrecht/Uithoorn, door veel ouders gewenst, te starten. Om komende augustus te beginnen met een kleuterklas zijn 18 definitieve aanmeldingen nodig van 4- en 5- jarigen. Zijn er hiernaast voldoende inschrijvingen van kinderen in hogere leeftijdsgroepen, dan kunnen daar mogelijk één of twee klassen bovenop gezet worden.

De volledige uitwerking van de plannen wordt bekend gemaakt als deze definitief is. Op woensdag 8 maart zal al één en ander uit de doeken worden gedaan op de informatie-avond van dit initiatief, om 20.00 op Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis.

oSascha Holthaus, schoolleider van een vrijeschool in Amsterdam-Noord, zal deze avond ingaan op de manier van werken in een vrijeschool,met zowel oefenuren als periode-onderwijs, en ook de leerdoelen komen aan de orde. Aanmelden voor de avond via vrijeschoolgroenehart.wordpress.com.

 

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrije School telt aanmeldingen op 1 mei

De plannen voor een Basisschool voor Vrijeschoolonderwijs in de omgeving Wilnis/Mijdrecht/Uithoorn zijn in een vergevorderd stadium. Op 1 mei van dit jaar worden de aanmeldingen geteld en naar aanleiding hiervan wordt besloten welke klassen naar alle waarschijnlijkheid zullen starten in augustus 2017. Op woensdagavond 8 maart is de eerstkomende informatie-avond Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: