Doe mee aan de Westeinderloop

Doe mee aan de Westeinderloop


Geplaatst op: 28 februari 2017

Op zondag 12 maart a.s. organiseert Atletiekvereniging Aalsmeer (AVA) de jaarlijkse Westeinderloop. Net als voorgaande jaren is de Westeinder Adviesgroep hoofdsponsor van dit loopevenement.

 

De hoofdafstand is een loop over 10 kilometer. Ook wordt er een 5 kilometer loop uitgezet. De route van beide afstanden is gelijk aan die van vorig jaar. Dit parcours gaat voor een groot deel langs de Westeinderplas.Vanwege groot succes staat ook de 1 kilometer kidsrun weer op het programma. De start en finish van alle afstanden is op de atletiekbaan aan de Sportlaan 43 in Aalsmeer. De start voor de 10 en 5 km is om 11.00 uur, de kidsrun begint om 10.30 uur. Douche, kleedgelegenheid en EHBO zijn aanwezig. Na afloop ontvangt iedere deelnemer van de 10 en 5 km tegen inlevering van het startnummer een leuke attentie. Kinderen die meedoen aan de 1 km ontvangen een medaille. Verder zijn er bekers te verdienen voor de nummers 1-2-3 in diverse categorieën. De organisatie heeft er alle vertrouwen in om voor de lopers weer een goede wedstrijd neer te zetten.

 

Online inschrijven kan nog t/m vrijdag 10 maart a.s. via de website www.avaalsmeer.nl. Hier vindt u in het menu ‘Wedstrijden’ – ‘Westeinderloop’ ook alle informatie over de loop. Ook op de dag zelf kunt u zich inschrijven tot 20 minuten voor aanvang van de loop. Raadpleeg de site ook bij extreme weersomstandigheden.

 

De Westeinder Adviesgroep heeft dit jaar een nieuw sponsorcontract getekend met AVA voor de Westeinderloop. Hiermee toont zij haar betrokkenheid bij de Aalsmeerse samenleving. Tevens is het een prima gelegenheid om sportiviteit en regionale betrokkenheid te combineren.

 

Tijdens het evenement zal JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) water workshops geven, fruit verzorgen voor de jeugd en water ter beschikking stellen met diverse kruiden. Bijna 1 op de 8 van de Aalsmeerse kinderen in de leeftijdscategorie 5-11 jaar is te zwaar. Het percentage met overgewicht stijgt met de leeftijd. De JOGG-aanpak maakt de gezonde keus normaal in Aalsmeer, zowel voor kinderen als hun ouders.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Doe mee aan de Westeinderloop

Op zondag 12 maart a.s. organiseert Atletiekvereniging Aalsmeer (AVA) de jaarlijkse Westeinderloop. Net als voorgaande jaren is de Westeinder Adviesgroep hoofdsponsor van dit loopevenement.   De hoofdafstand is een loop over 10 kilometer. Ook wordt er een 5 kilometer loop uitgezet. De route van beide afstanden is gelijk aan die … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: