001 - Escaperoom aglemeen
5e plaats op EJK voor Daniël Giacon uit Aalsmeer

5e plaats op EJK voor Daniël Giacon uit Aalsmeer


Geplaatst op: 1 maart 2017

Floretschermer Daniël Giacon van SchermCentrum Amsterdam (SCA) is op 28 februari jl. vijfde geworden op het EK tot 17 jaar in Plovdiv, Bulgarije. De laatstejaars cadet uit Aalsmeer evenaart hiermee zijn prestaties uit 2015 en 2016.

 

Het begin van de dag was sterk: Daniël won al zijn partijen in de voorronde en met slechts vijf tegenpunten stond hij als eerste geplaatst op het tableau van 128. Na een vrijstelling en een 15-9 overwinning tegen de Spanjaard Lacasta bij de 64 kwam hij met indrukwekkende overwinningen van 15-3 tegen Westesson (SWE) en 15-5 tegen Borowiak (GER) tot de kwartfinale. Hier werd hij in een zenuwslopende partij met 12-15 gestopt door zijn Franse tegenstander Andriamampianina.

 

Het EK zit er nog lang niet op voor Daniël, want op 3 maart schermt hij in het Nederlandse cadetten equipe (U17), op 5 maart schermt hij in het individuele juniorentoernooi (U20), en op 8 maart in het junioren equipe (U20).


Laatst bewerkt op: 1 maart 2017 12:05

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

5e plaats op EJK voor Daniël Giacon uit Aalsmeer

Floretschermer Daniël Giacon van SchermCentrum Amsterdam (SCA) is op 28 februari jl. vijfde geworden op het EK tot 17 jaar in Plovdiv, Bulgarije. De laatstejaars cadet uit Aalsmeer evenaart hiermee zijn prestaties uit 2015 en 2016.   Het begin van de dag was sterk: Daniël won al zijn partijen in de voorronde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: