BlomBlom Mijdrecht
Boef en Ronnie Flex op Vogelvrij Festival

Boef en Ronnie Flex op Vogelvrij Festival


Geplaatst op: 3 maart 2017

Vogelvrij Festival haalt 1 juli aanstaande de populairste artiesten van Nederland naar onze gemeente. Na de zeer succesvolle en uitverkochte editie afgelopen jaar verrast de organisatie opnieuw. Niet één, niet twee, maar drie live-acts dit jaar! De eerste twee live-acts zijn vandaag bekend gemaakt. Niemand minder dan Boef en Ronnie Flex maken komende zomer hun opwachting op de Vogelvrije mainstage! Bijzijn = meemaken!

Energie! Ronnie Flex op Vogelvrij! Ronnie Flex is de meest gestreamde artiest van Nederland en hij toert op dit moment door het hele land. Binnen twee maanden over de 10 miljoen views! Ronnie Flex legt op dit moment de laatste hand aan zijn tweede album, waar “Plek als dit” en “Energie” op zullen staan. De plaat is volledig geproduceerd door Boaz en zal nog voor de zomer verschijnen.

Gewoon Boef! Boef begon in 2015 met rappen en is in korte tijd één van de populairste rappers van Nederland geworden. Hij is vooral bekend om zijn punchlines die elkaar in rap tempo opvolgen. Zijn eerste album in 2016 stond maar liefst 30! weken in de top100. Boef ken je natuurlijk ook van zijn populaire vlog. Met meer dan 250.000 abonnees is hij één van de meeste bekeken Youtubers van ons land. Deze Vogelvrije Boef gaat jullie 1 juli laten hosselen!

Met Boef en Ronnie Flex haalt het Vogelvrij Festival de twee populairste live acts van dit moment binnen. De organisatie kan terug kijken op een fantastische editie in 2016. De organisatie: “Uiteraard willen wij de uitverkochte editie van vorig jaar weer overtreffen, daarom doen we er een flinke schep bovenop en gaan we de bezoekers opnieuw verrassen. Houd onze social media kanalen in de gaten want de komende weken maken we de definitieve line-up bekend.”

De eerste twee taffels zijn twee maanden eerder dan vorig jaar uitverkocht. De reguliere tickets vliegen op dit moment voor € 20,- de deur uit. Wees er snel bij, want vorig jaar was Vogelvrij voor het eerst helemaal uitverkocht! Scoor je ticket via www.vogelvrij-festival.nl en Primera.

Check de website www.vogelvrij-festival.nl en social media kanalen voor het laatste nieuws en de eerste acts! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de exclusieve ticketacties.

 


Laatst bewerkt op: 2 maart 2017 09:39

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Boef en Ronnie Flex op Vogelvrij Festival

Vogelvrij Festival haalt 1 juli aanstaande de populairste artiesten van Nederland naar onze gemeente. Na de zeer succesvolle en uitverkochte editie afgelopen jaar verrast de organisatie opnieuw. Niet één, niet twee, maar drie live-acts dit jaar! De eerste twee live-acts zijn vandaag bekend gemaakt. Niemand minder dan Boef en Ronnie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: