02 - Senior  sportief actief 2e week
Te gekke WINACTIE van De Loods met PME Legend

Te gekke WINACTIE van De Loods met PME Legend


Geplaatst op: 3 maart 2017

Ben jij de enige echte PME Legend fan in Mijdrecht en omstreken? Dan is De Loods Fashion vast jouw vaste adres om dit merk te shoppen. Dan is er voor jou goed nieuws. Wat zeg ik… FANTASTISCH nieuws!

Vanaf 1 maart organiseert PME Legend in samenwerking met Discovery Channel een unieke winactie. Als PME Legend consument van De Loods maak je kans om de dynamische wereld van PME Legend en de cargo pilot zélf te ervaren. Dat kan tijdens de PME Legend Skymaster USA Tour!

Een onvergetelijke groepsreis van 7 dagen, waar je aan boord van een Dakota kriskras door California vliegt van de ene stoffige landingsbaan naar de volgende. Iedere dag is er een andere bestemming en wacht een nieuw avontuur. Van een jeep safari tot skydiving.

Meedoen is heel simpel. Dit moet je doen:

1.      Meld je tussen 1 maart en 31 mei 2017 aan via deze website: http://skymaster.pme-legend.com/. Kies eerst je favoriete PME Legend outfit, waarin je de reis zou willen maken. Beantwoord vervolgens de open kennisvraag, vul je contactgegevens in en kies De Loods Fashion als jouw PME Legend winkel waar je wilt dat de prijsuitreiking plaatsvindt. Ook is het mogelijk om je Facebook account te gebruiken bij je registratie. Tenslotte dien je akkoord te gaan met de actievoorwaarden.

2.      Heb je de kennisvraag goed beantwoord, dan ontvang je vervolgens binnen 1 week de uitnodiging om een motivatie te schrijven waarom je de prijs wilt winnen. Een jury beoordeelt vervolgens de motivaties en selecteert voor 30 juni 2017 de winnaars.

De PME Legend USA Tour gaat van start op 2 september 2017. Deze winactie heeft als doel om de naamsbekendheid van PME Legend te vergroten. In totaal zullen 5 tot 10 winnaars uit Nederland, België Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland de geheel verzorgde missie bijwonen. Na het indienen van je motivatie maak je ook kans op de dagprijs, een PME Legend Skymaster Jeans, en de weekprijs, een PME Legend leren jack.

Wacht geen seconde en meld je nu aan!

  • Dag 1: Alle prijswinnaars arriveren in Amsterdam voor een bezoek aan het Europese hoofdkantoor van PME Legend. Alle winnaars ontvangen hun PME Legend outfit.
  • Dag 2: Je vliegt met een lijnvlucht van Amsterdam naar San Francisco. We vertrekken vervolgens per bus naar Hemet.
  • Dag 3: Een bezoek aan de luchthaven waar de Dakota klaar staat. Na een Meet & Greet met de shootcrew en je eigen fotoshoot, gaan we aan boord van de Dakota. We vliegen naar San Diego en bezoeken het luchtvaartmuseum en een beroemd BBQ restaurant.
  • Dag 4: De Dakota brengt ons naar Catalina Island, waar we een jeep safari maken.
  • Dag 5: De dag start met een flying fish adventure, waarna we met de Dakota vliegen naar Perris.
  • Dag 6: Deze dag heb je de unieke kans om je eigen luchtwaardigheid te testen. Eerst in de windtunnel en als je het aandurft, in het echt: skydiven.
  • Dag 7: De reis van je leven is achter de rug en sluiten we af met de retourvlucht naar Amsterdam.
  • Zeg nou zelf.... Dit is toch echt helemaal te gek! Doe mee en wie weet zit jij op 3 september wel in het vliegtuig naar USA! Go Loods customers!

216-12-03-pme-skymaster-usa-tour-flyer-nl-a5_1488528607.jpg216-12-03-pme-skymaster-usa-tour-flyer-nl-a52_1488528608.jpgpme-ss17-stl722nl-be2294-rgb_1488528603.jpg

Laatst bewerkt op: 3 maart 2017 09:10

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Te gekke WINACTIE van De Loods met PME Legend

Ben jij de enige echte PME Legend fan in Mijdrecht en omstreken? Dan is De Loods Fashion vast jouw vaste adres om dit merk te shoppen. Dan is er voor jou goed nieuws. Wat zeg ik… FANTASTISCH nieuws! Vanaf 1 maart organiseert PME Legend in samenwerking met Discovery Channel een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: