001 - Homan Zonnepanelen
Ciskes gezocht voor Amstelproms concert

Ciskes gezocht voor Amstelproms concert


Geplaatst op: 5 maart 2017

Vorige week maakte muziekverening KnA bekend dat zij op zoek zijn naar diverse zangers, zangeressen en muzikanten. Sindsdien heeft een heel aantal zangers en muzikanten zich al ingeschreven.

Deze week doet KnA een speciale oproep aan jonge jongens, tussen de 8 en 12 jaar die goed kunnen zingen, voor de rol van Ciske de rat. Het gaat om het nummer ‘Zo verdomd alleen’.
Daarnaast nodigt KnA muzikanten uit die een blaasinstrument bespelen, liefst koper, om speciaal voor dit concert deel te nemen aan de repetities op de dinsdagavond vanaf 19.45 uur.
Ook zangers, gitaristen en pianisten kunnen zich nog opgeven voor de audities.

Het AmstelProms Concert vindt plaats op zaterdag 17 juni en wordt een groots spectakel aan de Amstel waarin het KnA Orkest optreedt met heerlijke popclassics begeleid door diverse zangers en gastmuzikanten. Een greep uit het repertoire: Skyfall van Adele, medley van The Dire Straits, Earth Wind and Fire, Uptown Funk, Feeling Good en nog vele andere nummers. Het wordt een gedenkwaardige avond met voor het publiek heerlijke meezingers, zet 17 juni vast in de agenda!

Wil je meedoen als muzikant of zanger? Geef je dan voor 1 april op via kna.secretariaat@gmail.com. Er zal dan direct contact met je worden openemen. Na 1 april zullen de data voor de verschillende audities bekend worden gemaakt.


Laatst bewerkt op: 5 maart 2017 09:00

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ciskes gezocht voor Amstelproms concert

Vorige week maakte muziekverening KnA bekend dat zij op zoek zijn naar diverse zangers, zangeressen en muzikanten. Sindsdien heeft een heel aantal zangers en muzikanten zich al ingeschreven. Deze week doet KnA een speciale oproep aan jonge jongens, tussen de 8 en 12 jaar die goed kunnen zingen, voor de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: