001 - Escaperoom aglemeen
Eerste winst voor Atalante dames 4

Eerste winst voor Atalante dames 4


Geplaatst op: 6 maart 2017

De dames van 4 speelden afgelopen vrijdag tegen de jonge garde van Ouderkerk, de eerste wedstrijd uit werd natuurlijk vet verloren en nu waren de Atalante dames gebrand op minstens een setje. De eerste set lukte dat niet echt. Een lady van Ouderkerk had een fikse service in huis, de bal heeft alle hoeken en de tribune van de zaal gezien. De eerste set was zeer duidelijk voor Ouderkerk: 5-25. Dramatisch dus.

Set twee werd behoorlijk gefrustreerd gestart maar verdraaid opeens ging het lopen. Het ging goed, de dames waren er weer voor elkaar, het vertrouwen in elkaar was er weer, er waren mooie lange rally’s bij en er werd gelopen voor elke bal en hoppa setje twee werd gepakt met 25-22. De zelfde formatie ging door in set drie en nieuwste aanwinst Anja mepte er lustig op los. Er werd weer geroepen, gelopen en verdraaid setje drie was ook voor de thuisploeg. In de vierde set volgde even een dip waar Ouderkerk mooi van profiteerde, 2-2 gelijk en dus een vijfde set. En oh wat waren de dames van 4 gebrand om die vijfde set te pakken. En dat lukte ok nog!  En klein wondertje is nodig om van die akelige onderste plaats vandaan te komen,  maar ja de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Wie weet.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste winst voor Atalante dames 4

De dames van 4 speelden afgelopen vrijdag tegen de jonge garde van Ouderkerk, de eerste wedstrijd uit werd natuurlijk vet verloren en nu waren de Atalante dames gebrand op minstens een setje. De eerste set lukte dat niet echt. Een lady van Ouderkerk had een fikse service in huis, de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: