0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
Pasen Live Tour in Wilnis

Pasen Live Tour in Wilnis


Geplaatst op: 6 maart 2017

Kent u het verhaal al, het verhaal van de Passion, de dagen voor Pasen? De Pasen Live Tour komt het in De Ronde Venen vertellen. Zo’n dertig zangers, zangeressen en muzikanten zorgen voor een flitsende, aangrijpende voorstelling met eigentijdse popmuziek. Het verhaal begint op de donderdag voor Pasen en vandaaruit wordt u meegenomen met de gebeurtenissen. Het is een aangrijpend verhaal van verraad, van schrik en ontzetting, van liefde, een verhaal dat jaarlijks opnieuw mensen aanspreekt.

De Pasen Live Tour is een semiprofessionele organisatie, die elk jaar in de dagen voor Pasen overal in het land voorstellingen verzorgt. Vorig jaar kwamen zo’n 500 mensen naar de Willisstee om de Pasen Live Tour te zien en zij waren enthousiast: “Gaaf, wat een hoog niveau”, “Heel boeiend”, “Volgend jaar weer?” En dat gebeurt dus, er komt een nieuwe productie naar De Ronde Venen!

De voorstelling is op zaterdag 8 april, om 19.30 uur in de Willisstee in Wilnis. Deuren zijn open vanaf 19.00 uur. De toegang is kosteloos, wel moet u kaarten bestellen op www.passionwilnis.nl. Hier vindt u ook meer informatie over deze voorstelling. Na afloop is er een collecte ter bestrijding van de kosten.

Leef!, de Veenhartkerk en de protestantse gemeente van Mijdrecht nodigen u van harte uit voor deze voorstelling. Beleef de dagen voor Pasen, kom naar de Pasen Live Tour!Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pasen Live Tour in Wilnis

Kent u het verhaal al, het verhaal van de Passion, de dagen voor Pasen? De Pasen Live Tour komt het in De Ronde Venen vertellen. Zo’n dertig zangers, zangeressen en muzikanten zorgen voor een flitsende, aangrijpende voorstelling met eigentijdse popmuziek. Het verhaal begint op de donderdag voor Pasen en vandaaruit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: