02 - Senior  sportief actief 2e week
Feel GOOD walk zondag 12 maart

Feel GOOD walk zondag 12 maart


Geplaatst op: 7 maart 2017

Zondag 12 maart organiseert Ron Wijburg Coaching & Training weer een Feel Good Walk. Het is de derde van een 6-tal wandelingen. Deze wandeling zal plaats vinden in het natuurgebied rond Haarzuilens en ongeveer 2 uur duren.

Verzamelen is vanaf 10.30 uur op de Geertjes Hoeve in Haarzuilens en de start is om 11.00 uur. Tijdens deze Feel Good Walk zal er iedere keer een thema van de 8-weekse Mindfulness training behandeld worden. Naast de 8-weekse Mindfulness Based Stress Reductie training die ik geef in Mijdrecht, is Mindfulness ook de basis die ik gebruik bij alle coaching sessies buiten. 

Ron helpt jou met het creëren van meer rust in je hoofd, meer energie te krijgen en beter te kunnen slapen. Deze Feel Good Walk is een goede start of kennismaking. Wacht dus niet langer en meld je aan via info@ronwijburgcoaching.nl! De kosten zijn €10,- p.p. dit is incl. koffie en thee. Deze wandeling is bedoeld voor iedereen die wel eens kennis wil maken met Mindfulness of voor diegene die willen refreshen. Natuurlijk is jouw Feel Good Buddy ook van harte welkom.

Een nog betere impressie krijgen van deze wandeling? Bekijk dan deze intro: 

Wil jij ook mee wandelen? bel dan 06-14281462 of mail naar info@ronwijburgcoaching.nl.

Tot zondag!

Volg Ron Wijburg Coaching & Training ook op Facebook

Laatst bewerkt op: 7 maart 2017 11:44

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feel GOOD walk zondag 12 maart

Zondag 12 maart organiseert Ron Wijburg Coaching & Training weer een Feel Good Walk. Het is de derde van een 6-tal wandelingen. Deze wandeling zal plaats vinden in het natuurgebied rond Haarzuilens en ongeveer 2 uur duren. Verzamelen is vanaf 10.30 uur op de Geertjes Hoeve in Haarzuilens en de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: