001 - Escaperoom aglemeen
Cultuurpunt Aalsmeer lanceert digitale culturele agenda

Cultuurpunt Aalsmeer lanceert digitale culturele agenda


Geplaatst op: 7 maart 2017

Afgelopen week lanceerde Cultuurpunt Aalsmeer een geheel vernieuwde website: www.cultuurpuntaalsmeer.nl. Het speerpunt van de vernieuwde website is de agendafunctie met een overzicht van alle culturele activiteiten in Aalsmeer.

 

In Aalsmeer worden wekelijks veel culturele activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Een online overzicht van al deze activiteiten ontbrak nog in de gemeente. Cultuurpunt Aalsmeer heeft de gemeentelijke opdracht op zich genomen om te onderzoeken hoe zo’n agenda het beste vorm kon krijgen en om deze daadwerkelijk te ontwikkelen. Daarbij zijn meteen de techniek en het ontwerp herzien en het gebruiksgemak verbeterd. Resultaat is een uitgebreid overzicht van alle culturele activiteiten die er in Aalsmeer plaatsvinden. 

Hebt u binnenkort een culturele activiteit gepland en staat deze nog niet in onze agenda? Mail dan naar pr@cultuurpuntaalsmeer.nl.

 

Cultuurpunt Aalsmeer stimuleert nieuwe samenwerkingsverbanden en culturele activiteiten.

Cultuurliefhebbers en beoefenaars, zowel amateurs als professionals, kunnen bij het Cultuurpunt kennis delen, advies inwinnen en elkaar ontmoeten. Cultuurpunt Aalsmeer ondersteunt individuen en verenigingen of stichtingen bij het aanvragen van subsidies, maar verstrekt zelf geen subsidies. De combinatiefunctionaris cultuur, ook ondergebracht bij Cultuurpunt Aalsmeer, initieert projecten binnen het onderwijs om kinderen en jongeren te prikkelen om in de vrijetijd ook culturele activiteiten te ondernemen en kennis te maken met het culturele werkveld.

 

Het Cultuurpunt verzorgt oriënterend muziek-, dans-, en theateronderwijs voor basisschoolleerlingen in de naschoolse tijd. Op de website vindt u het aanbod van lessen en cursussen van zowel het Cultuurpunt als van privé-docenten en andere organisaties in Aalsmeer.

Naast de lessen en cursussen presenteren de talrijke amateurverenigingen uit Aalsmeer zich op de website. Bent u op zoek naar een koor of orkest? Of wilt u in groepsverband beeldend bezig zijn? Op de website presenteert elke amateurvereniging zich op een eigen pagina waar tevens informatie te vinden is over lidmaatschap, repetitietijden- en locaties et cetera. Ook de kleine en grotere podia en organisaties presenteren zich op eigen pagina’s. Verder kunt u op de website van Cultuurpunt Aalsmeer website praktische informatie vinden over de openingstijden, de medewerkers en contactgegevens en kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Cultuurpunt Aalsmeer.


Laatst bewerkt op: 7 maart 2017 11:47

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cultuurpunt Aalsmeer lanceert digitale culturele agenda

Afgelopen week lanceerde Cultuurpunt Aalsmeer een geheel vernieuwde website: www.cultuurpuntaalsmeer.nl. Het speerpunt van de vernieuwde website is de agendafunctie met een overzicht van alle culturele activiteiten in Aalsmeer.   In Aalsmeer worden wekelijks veel culturele activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Een online overzicht van al deze activiteiten ontbrak nog … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: