001 - Homan Zonnepanelen
Aalsmeerder Gerda Appelboom wint weekend Parijs

Aalsmeerder Gerda Appelboom wint weekend Parijs


Geplaatst op: 7 maart 2017

In de maand februari ontving iedere klant bij een aankoop in de winkels van Aalsmeer-Centrum een lot. De actie leverde bijna 1.800 inleverde loten op waaruit Wilfred Koekkoek van Shoeby Aalsmeer eind februari de winnaar heeft getrokken.

De gelukkige winnares van deze Valentijns actie is Gerda Appelboom. Zaterdag 4 maart ontving zij een cheque voor het weekend Parijs uit handen van Nelleke van Driel van Lingerie v.d. Schilden. Gerda is een trotse inwoonster van het dorp en winkelt er dan ook graag! Zij had meerdere bonnen van zichzelf en haar vriend ingeleverd. Zij is erg blij met de prijs en gaat binnenkort naar D Reizen in de Zijdstraat om een romantische weekend Parijs voor twee personen te boeken. Namens de ondernemers in Meer Aalsmeer Winkeldorp veel plezier toegewenst.

Voor meer informatie: www.meeraalsmeer.nl


Laatst bewerkt op: 8 maart 2017 18:35

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeerder Gerda Appelboom wint weekend Parijs

In de maand februari ontving iedere klant bij een aankoop in de winkels van Aalsmeer-Centrum een lot. De actie leverde bijna 1.800 inleverde loten op waaruit Wilfred Koekkoek van Shoeby Aalsmeer eind februari de winnaar heeft getrokken. De gelukkige winnares van deze Valentijns actie is Gerda Appelboom. Zaterdag 4 maart … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: