001 - Ak Bakker

Inloopbijeenkomst over conceptvisie locatie Rabobank


Geplaatst op: 5 maart 2012

Op dinsdagavond 20 maart organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst over de conceptvisie van het college op de herontwikkeling van de Rabobanklocatie te Abcoude. Inwoners en andere betrokkenen zijn van 19.30 uur van harte welkom op de gemeentewerf, Bovenkamp 15 te Abcoude.

Het college van B en W heeft op dinsdag 31 januari 2012 de conceptvisie op de herontwikkeling van de locatie Rabobank Abcoude vastgesteld. De conceptversie van de ontwikkelingsvisie is ter inzage gelegd, met de mogelijkheid te reageren. Op basis van binnengekomen reacties en op verzoek van de SVAB heeft het college van B en W besloten een inloopbijeenkomst te organiseren. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 20 maart om 19.30 op de gemeentewerf in Abcoude, Bovenkamp 15, 1391 LA Abcoude. De gemeente licht op deze avond de ontwikkelingsvisie toe en geeft aan wat met de binnengekomen reacties wordt gedaan. Tijdens de inloopavond is er gelegenheid hierop te reageren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer A. Haga per T. 0297 29 18 34 of E. a.haga@derondevenen.nl.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloopbijeenkomst over conceptvisie locatie Rabobank

Op dinsdagavond 20 maart organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst over de conceptvisie van het college op de herontwikkeling van de Rabobanklocatie te Abcoude. Inwoners en andere betrokkenen zijn van 19.30 uur van harte welkom op de gemeentewerf, Bovenkamp 15 te Abcoude. Het college van B en W heeft op dinsdag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: