001 - Homan Zonnepanelen
Insluiper Vinkeveen pint met gestolen pas

Insluiper Vinkeveen pint met gestolen pas

Insluiper Vinkeveen pint met gestolen pas

Geplaatst op: 8 maart 2017

Het gebeurt eind september 2016. De vrouw is slecht ter been en loopt met haar rollator naar haar brievenbus die aan het begin van de oprijlaan staat. Ze woont aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen. Ze laat de achterdeur van het huis open. en dat is precies waar een insluiper op heeft gewacht. Hij gaat de keuken in, pakt haar portemonnee van tafel en is weer verdwenen voordat de vrouw terug is met de post. 

Pinnen

Als de vrouw ziet dat haar portemonnee weg is, belt ze haar bank en laat haar pasjes blokkeren. Maar het is al te laat. Een man pint met haar pas bij de bank in Loenen. Hij is heel goed in beeld en moet ondanks de zonnebril herkend kunnen worden. Na de transactie pint hij ook nog een keer in Breukelen. In totaal haalt hij meer dan 2000 euro van haar rekening.

Signalement

  • man
  • blanke huidskleur
  • bol gezicht
  • uitstaande oren
  • brede neus
  • ongeschoren / ringbaardje
  • droeg een blauwe pet met daarop in gele letters het woord 'LEGEND' 
  • had een zwarte zonnebril op
  • droeg een blauwe jas met aan de binnenzijde bij de rits een rode bies.

Vragen

Herkent u de verdachte of weet u misschien wie hij is? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.


Laatst bewerkt op: 8 maart 2017 16:08

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Insluiper Vinkeveen pint met gestolen pas

Het gebeurt eind september 2016. De vrouw is slecht ter been en loopt met haar rollator naar haar brievenbus die aan het begin van de oprijlaan staat. Ze woont aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen. Ze laat de achterdeur van het huis open. en dat is precies waar een insluiper op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: