02 - Senior  sportief actief 2e week

Toneelgroep van de Ontmoetingskerk speelt blijspel "De Richel"


Geplaatst op: 9 maart 2017

De Toneelgroep van de Ontmoetingskerk te Wilnis speelt op vrijdag- 17 en zaterdagavond 18 maart a.s. ‘De Richel’, een eigentijds blijspel in drie bedrijven door Ton Davids in ‘De Schakel’, Dorpsstraat 20 in Wilnis.

Toos Stuyts is een vrouw met een hart van goud. Zij runt het opvanghuis voor dak- en thuislozen ‘Pension De Goot’. De bewoners van dit pension zijn een samenraapsel van, door allerlei omstandigheden, aan lager wal geraakte vogels van diverse pluimage.

Zo is daar een zwerfster, die voortdurend een pop bemoedert, een hardnekkige alcoholist, een aan lager wal geraakte acteur, een junk (met dichterlijke capaciteiten) en een ex-prostituee, die af en toe nog wat probeert bij te verdienen, zij het overigens met weinig succes.

De buurt is niet ingenomen met de aanwezigheid van dit opvanghuis, de overlast van lege drankflessen, een spuitende junk,e.d. en probeert onder aanvoering van de naaste buurvrouw de bewoners uit het pand te krijgen.

Toch is het mooi om te zien dat mensen, vanuit een diep dal, hun leven soms weer op de rit kunnen krijgen. Dat gaat in dit stuk, waarin overigens veel te lachen valt, zelfs zo goed lukken dat de buurt hen uiteindelijk in de armen sluit!!

De aanvang van beide voorstellingen is om 20.00 uur, en de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Kaarten à €  7,50 zijn verkrijgbaar bij Schilderswinkel van Harberden, Herenweg 48 in Wilnis., en op de avond van opvoering aan de zaal.

 

 

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Toneelgroep van de Ontmoetingskerk speelt blijspel "De Richel"

De Toneelgroep van de Ontmoetingskerk te Wilnis speelt op vrijdag- 17 en zaterdagavond 18 maart a.s. ‘De Richel’, een eigentijds blijspel in drie bedrijven door Ton Davids in ‘De Schakel’, Dorpsstraat 20 in Wilnis. Toos Stuyts is een vrouw met een hart van goud. Zij runt het opvanghuis voor dak- … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: