0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
Shopping Mijdrecht viert het voorjaar met een lifestyle event

Shopping Mijdrecht viert het voorjaar met een lifestyle event


Geplaatst op: 9 maart 2017

Op zaterdag 8 april 2017 organiseert 'M! Shopping Mijdrecht' samen met zo’n 40 winkeliers en lifestyle-specialisten het 'Fashion, Food, Fun & More Lifestyle Event'. Na de succesvolle première van dit evenement op 1 oktober jl. wordt dit dus de 2e editie. Voor diegene die de 1e editie gemist heeft: Het lifestyle event is een 'upgrade' van het bekende 'Modeweekend'. Het event heeft als doel een nog breder aanbod van interessante lifestyle thema’s te bieden aan alle bewoners van Mijdrecht en omstreken.

Dit keer heeft het event het thema ‘The Green Edition’. Dit betekent o.a. veel aandacht voor de nieuwste trends in voorjaarsmode en de juiste ingrediënten om huis en tuin met veel bloemen en planten weer klaar te maken voor het lente- en zomerseizoen!

En er is nog zoveel meer te beleven!

Op en rond het centrale podium op het Raadhuisplein, alsmede op andere plekken in het Mijdrechtse dorpscentrum, vinden diverse shows, presentaties en demonstraties plaats. Bezoekers worden meegenomen in alles wat met voorjaar en lifestyle te maken heeft, zoals mode, sport, beauty, gezond eten en drinken, wonen, auto’s en meer. Er zijn diverse activiteiten voor vrouw, man, jong en oud, aangeboden door lokale ondernemers, dealers en andere experts die een band met het thema 'Lifestyle' hebben.

Bekijk bijvoorbeeld de nieuwste collecties gedurende 3 inspirerende modeshows, krijg huidadvies, doe een work-out,  laat de voorjaarskriebels in je opkomen door alle bloemen, planten en tuinadvies, laat je knippen en scheren door een echte barbier, proef lokaal gebrouwen bieren, maak een ritje in de enige echte Hema Express trein, ga proeflopen op ‘Balansschoenen’, proefzitten in uw droomauto, laat kinderen hun creativiteit ontdekken in de creatieve kids corner, enzovoorts… U komt ogen, oren, reuk- en smaakpapillen te kort!

Nieuw bij deze editie is dat M! Shopping Mijdrecht met deze editie een goed doel steunt, namelijk: Stichting Hoogvliegers! Deze stichting bezorgt zieke kinderen de dag van hun leven, door ze vanuit diverse locaties in Nederland te laten meevliegen met piloten die zich hiervoor belangeloos inzetten.

De dag zal worden afgesloten met de onthulling van de spetterende make-over, die 4 verschillende inwoners van de Shopping Mijdrecht krijgen aangeboden! Uiteraard kunt u na afloop gezellig de dag afsluiten bij de Mijdrechtse horeca. Het ‘Fashion, Food, Fun & More Lifestyle Event’ vindt plaats op zaterdag 8 april 2017. Het plein is open vanaf 10:00 uur en de eerste modeshow start al om 11:00 uur.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Shopping Mijdrecht viert het voorjaar met een lifestyle event

Op zaterdag 8 april 2017 organiseert 'M! Shopping Mijdrecht' samen met zo’n 40 winkeliers en lifestyle-specialisten het 'Fashion, Food, Fun & More Lifestyle Event'. Na de succesvolle première van dit evenement op 1 oktober jl. wordt dit dus de 2e editie. Voor diegene die de 1e editie gemist heeft: Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: