001 - Homan Zonnepanelen
Komt u op bezoek bij Amerpoort Vinkeveen tijdens de Week van de Zorg?

Komt u op bezoek bij Amerpoort Vinkeveen tijdens de Week van de Zorg?


Geplaatst op: 11 maart 2017

Bewoners Myrthe, Marc, Michèle, Mathijs en Kim nodigen u uit voor een kop koffie met iets lekkers in hun woning op de Prins Bernhardlaan 2 in Vinkeveen op woensdag 15 maart om 16.00 uur of 19.00 uur.

Samen met hun begeleiders Annike van Kouwen en Marloes Liesveld zetten zij de deur open voor geïnteresseerde dorpsgenoten, die misschien vrijwilligerswerk willen doen voor jonge mensen met een uitdaging. Misschien twijfelt u en heeft u nog een klein zetje nodig? Dat zetje geven wij u graag!

Samen op pad gaan
Amerpoort Vinkeveen zoekt vrijwilligers voor zowel de bewoners op de Prins Bernhardlaan als voor hun nieuwe dagbestedingslocatie in de Broedplaats (oude Mariaoord) in Vinkeveen. Vraagt u zich nu af wat u kunt bieden? Denk aan samen op pad gaan, bijvoorbeeld naar het voetbal. Of samen iets creatiefs of sportiefs doen. Er is van alles mogelijk; ook in frequentie en beschikbaarheid.

Kennismaken
Wilt u kennismaken met Amerpoort, omdat u zich oriënteert op een woonvoorziening voor uw kind of omdat u invalwerk zoekt in zorg? Dan bent u ook van harte welkom de 15de! Komt u langs op woensdag 15 maart? Wij geven die dag twee keer een rondleiding en informatie. U bent van harte welkom om 16:00 uur of om 19:00 uur.

Contactpersoon Annike van Kouwen: a.vankouwen@amerpoort.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Komt u op bezoek bij Amerpoort Vinkeveen tijdens de Week van de Zorg?

Bewoners Myrthe, Marc, Michèle, Mathijs en Kim nodigen u uit voor een kop koffie met iets lekkers in hun woning op de Prins Bernhardlaan 2 in Vinkeveen op woensdag 15 maart om 16.00 uur of 19.00 uur. Samen met hun begeleiders Annike van Kouwen en Marloes Liesveld zetten zij de deur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: