001 - Homan Zonnepanelen

NL Doet in Uithoorn


Geplaatst op: 5 maart 2012

Op vrijdag 16 en zaterdag 18 maart 2012 organiseert het Oranje Fonds samen met maatschappelijke organisaties NL DOET: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet vrijwillige inzet in de schijnwerpers en nodigt iedereen uit om een dag of een dagdeel vrijwillig de handen uit de mouwen te steken, daar waar het nodig is.

In 2011 waren ruim 170.000 Nederlanders actief, een recordaantal. In 2012 willen we nog veel meer mensen op de been krijgen. Dus... doet u ook mee?

Op www.nldoet.nl/Uithoorn vindt u een overzicht van alle klussen in Uithoorn en de Kwakel waar uw hulp bij nodig is. Zoals, Schilderen binnenkant clubhuis Uithoornse Wieler Trainings Club, UWTC, Schilderen wachtschip Olympus Admiralengroep Aanmelden kan via de website van nl.doet. De coördinatie in Uithoorn is in handen van de vrijwilligerscentrale Cardanus. U kunt voor meer informatie contact opnemen met Rob Brink, rbrink@cardanus.nl of 0620730223.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

NL Doet in Uithoorn

Op vrijdag 16 en zaterdag 18 maart 2012 organiseert het Oranje Fonds samen met maatschappelijke organisaties NL DOET: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet vrijwillige inzet in de schijnwerpers en nodigt iedereen uit om een dag of een dagdeel vrijwillig de handen uit de mouwen te steken, daar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: