0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
De Vinken D1 kampioen

De Vinken D1 kampioen


Geplaatst op: 13 maart 2017

Net als hun grote broers en zussen van de junioren A1 en aspiranten B1 zijn ook de pupillen van De Vinken D1 kampioen geworden in de afgelopen zaalcompetitie. En hoe?

De meiden van de D1 zijn ongeslagen en met grote overmacht in al hun wedstrijden de sterkste gebleken. Met een doelsaldo van 137 voor en 32 tegen en maar liefst zeven punten voorsprong op de nummer twee in de poule zijn de Jumbomeiden overtuigend de beste.

Met Lara Broek, Katie Green, Isabel v.d. Horst, Marit van Kreuningen, Fenna Rijdes, Ellen de Rooij, Kasia Verheul, Kim Zieltjens en Nikkie Verlaan is de succesformatie compleet. Afgelopen zaterdag was Fiducia het slachtoffer. De Vinkenpupillen gingen weer voortvarend van start. Isabel van der Horst nam het voortouw zij tekende voor 1-0, 2-0 en 4-0. Daar tussendoor scoorde Kasia Verheul en nog voor rust wist Ellen de Rooij er 5-0 van te maken.
In de tweede helft ging het gestaag verder. Katie Green en Fenne Rijdes (twee maal) zorgden voor een 8-1 tussenstand. Kim Zieltjens maakte de laatste vier Vinkendoelpunten. Met de hiermee behaalde 12-3 overwinning kon de ploeg terecht het kampioenschap omarmen.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken D1 kampioen

Net als hun grote broers en zussen van de junioren A1 en aspiranten B1 zijn ook de pupillen van De Vinken D1 kampioen geworden in de afgelopen zaalcompetitie. En hoe? De meiden van de D1 zijn ongeslagen en met grote overmacht in al hun wedstrijden de sterkste gebleken. Met een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: