Atlantis A2 pak in laatste wedstrijd het kampioenschap

Geplaatst op: 13 maart 2017

Afgelopen zaterdag, 11 maart, heeft het door M.K. Gortenmulder gesponsorde team van Atlantis A2 in de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie het kampioenschap binnen gehaald.

Zij moesten spelen tegen directe concurrent Aurora waar 2 weken geleden al van gewonnen was met 18-7. Echter in deze competitie was alles mogelijk, dus winst was niet zo vanzelfsprekend. Het voordeel was dat 1 punt voldoende was om kampioen te worden.

Gestart werd met de standaard opstelling, in de aanval Luuk, Trevor, Demi en Ilse. De verdediging bestond uit Thimo, Jamaico, Nina en Sam. In de 1e helft was duidelijk te zien dat het team gespannen was door de druk van het kampioenschap. Het ging lange tijd gelijk op en het verschil kon niet gemaakt worden. Vlak voor rust werd er uiteindelijk een gaatje van 2 punten geslagen en kon er gerust worden met een voorsprong van 6-4.

Met in de 2e helft Sander en Dennis in het team voor Demi en Jamaico werd er voortvarend gestart.Al snel werd de voorsprong uitgebreid naar 10-4, waarmee het verzet van Aurora werd gebroken. In de loop van de 2e helft werd de voorsprong uitgebreid naar 14-5. Tegen het eind van de wedstrijd liet Atlantis de teugels wat vieren en werd de einduitslag bepaald op 15-9. Hiermee was het verdiende kampioenschap een feit. Tot slot nog een woord van dank aan alle invallers die het team geholpen hebben dit mede te bereiken.

Afgelopen zaterdag, 11 maart, heeft het door M.K. Gortenmulder gesponsorde team van Atlantis A2 in de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie het kampioenschap binnen gehaald. Zij moesten spelen tegen directe concurrent Aurora waar 2 weken geleden al van gewonnen was met 18-7. Echter in deze competitie was alles mogelijk, dus … Lees meer »