Campagne VVD regiokandidaat Robert van Rijn in Uithoorn

Campagne VVD regiokandidaat Robert van Rijn in Uithoorn


Geplaatst op: 13 maart 2017

Op de laatste zaterdag voor de 2e kamerverkiezingen van 15 maart, was de VVD regiokandidaat Robert van Rijn nog actief campagne aan het voeren. Ditmaal op de “Verkiezingsmarkt” in Uithoorn, bij het winkelcentrum Zijdelwaard.

 

“Zo vlak voor de verkiezingen merk je dat het echt bij iedereen gaat leven. Het was enorm druk en vrijwel iedereen is wel geïnteresseerd in de verschillende partij standpunten” aldus Robert van Rijn.

 

De VVD was met een zevental vertegenwoordigers prominent aanwezig in Uithoorn, maar de aanwezigheid van kandidaat 2e-kamerlid Robert van Rijn was natuurlijk een bonus. Geen van de andere aanwezige partijen had een kandidaat die daadwerkelijk op de kieslijst stond.

 

Robert, gevraagd naar de thema's en gespreksonderwerpen, kortom wat leefde er deze zaterdag nu zoal bij de kiezers? “Wat ik vooral opvallend vond waren veel vragen over het risico dat de PVV de grootste zou worden. Ik heb het idee dat veel mensen overwegen strategisch te stemmen. De PVV daadwerkelijk aan de macht vonden veel mensen toch iets teveel van het goede, heb ik het idee”.

“Daarnaast ging het veel over de onderlinge strijd tussen de linkse partijen, iets waar ik natuurlijk weinig over kon zeggen. Behalve dat ik mij best kan voorstellen dat er in de komende coalitie een linkse partij zal zitten, maar een volledig linkse coalitie, ik weet niet of dat nou zo goed is voor de toekomst van Nederland”

“Ik heb eigenlijk maar 1 advies voor de mensen, stem op mij, de regiokandidaat voor de VVD, dan komt alles goed”, aldus een lachende Robert van Rijn tijdens het campagne voeren.

Laatst bewerkt op: 13 maart 2017 08:55

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Campagne VVD regiokandidaat Robert van Rijn in Uithoorn

Op de laatste zaterdag voor de 2e kamerverkiezingen van 15 maart, was de VVD regiokandidaat Robert van Rijn nog actief campagne aan het voeren. Ditmaal op de “Verkiezingsmarkt” in Uithoorn, bij het winkelcentrum Zijdelwaard.   “Zo vlak voor de verkiezingen merk je dat het echt bij iedereen gaat leven. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: