001 - Escaperoom aglemeen

Man bedreigd in De Hoef


Geplaatst op: 5 maart 2012

De Hoef - Een drietal vermoedelijke inbrekers bedreigden op zondagavond 4 maart een man. Vervolgens gingen zij er met hun auto vandoor.

Rond 22.35 uur kreeg een 39-jarige man uit Mijdrecht de melding dat het alarm afging van een loods van hem aan De Hoef Oostzijde. Hij reed daar naartoe en zag dat er drie mannen rond de loods liepen. De drie mannen bedreigden hem, waarop de Mijdrechter wegrende. Vervolgens ging het drietal er in hun auto, een blauwe Volkswagen Golf, vandoor. Voordat zij vluchtten, staken zij nog twee banden van de auto van de Mijdrechter lek. Het slachtoffer belde 1-1-2 en politie-eenheden van het district Rijn & Venen en van Amsterdam-Amstelland gingen ter plaatse. Bij een onderzoek in de omgeving werden de verdachten niet meer aangetroffen.

Door de snelle komst van de Mijdrechter had het drietal nog geen kans gezien daadwerkelijk in de loods te komen. Zij zijn er dus zonder buit vandoor gegaan. Aan getuigen die de verdachten in een blauwe Volkswagen Golf in of in de omgeving van De Hoef hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man bedreigd in De Hoef

De Hoef - Een drietal vermoedelijke inbrekers bedreigden op zondagavond 4 maart een man. Vervolgens gingen zij er met hun auto vandoor. Rond 22.35 uur kreeg een 39-jarige man uit Mijdrecht de melding dat het alarm afging van een loods van hem aan De Hoef Oostzijde. Hij reed daar naartoe en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: