02 - Senior  sportief actief 2e week
Playbackshow Soos De Cirkel 24 maart in de Phoenix

Playbackshow Soos De Cirkel 24 maart in de Phoenix


Geplaatst op: 13 maart 2017

Soos De Cirkel organiseert weer een fantastische playbackshow. Dat belooft als vanouds een hele gezellige en leuke avond te worden, met schitterende playback-acts en mooie kostuums. Dit keer geheel passend in het thema: de 21e eeuw! Dat wordt lekker meezingen met bekende liedjes.

De presentatie is zoals gewoonlijk weer in handen van Hans van Veen en het showballet van Dansschool Nicole maakt de show weer compleet.

Kom gezellig kijken, het wordt een hele leuke avond, je bent van harte uitgenodigd! De locatie is Sporthal Phoenix, Hoofdweg 85a, Mijdrecht. De zaal gaat open om 19.15 uur en de show begint om 20.00 uur. De toegang is gratis, maar er is een fooienpot aanwezig.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Playbackshow Soos De Cirkel 24 maart in de Phoenix

Soos De Cirkel organiseert weer een fantastische playbackshow. Dat belooft als vanouds een hele gezellige en leuke avond te worden, met schitterende playback-acts en mooie kostuums. Dit keer geheel passend in het thema: de 21e eeuw! Dat wordt lekker meezingen met bekende liedjes. De presentatie is zoals gewoonlijk weer in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: