001 - Escaperoom aglemeen
Start inschrijving Assuline Turfstekerstoernooi op zondag 11 juni

Start inschrijving Assuline Turfstekerstoernooi op zondag 11 juni


Geplaatst op: 13 maart 2017

Een paar heerlijke lentedagen en de kriebels voor het volleybalbuitenseizoen beginnen te komen. Editie 29 van het Assuline Turfstekerstoernooi staat gepland op zondag 11 juni van 10:00u tot ca 16:30u op de korfbalvelden van onze vriendelijke vrienden van De Vinken. 

Inschrijven kan telefonisch via Han Feddema (0297-287952) óf door een mail te sturen naar Annemarie Bakker (pr@vv-atalante.nl) met teamnaam, captain en poule 'recreanten' of 'superrecreanten'. Een team bestaat uit minimaal 6 personen, bij voorkeur 2 dames in het veld. Op twee niveaus wordt gestreden om de wisseltrofee: het recreatie toernooi is voor een gezellig dagje sportief bezig zijn, het Super recreanten toernooi voor teams met volleybalervaring. 

Beachen 
Een nieuwigheid dit jaar zijn de 2 beachvelden die vorig jaar september in gebruik zijn genomen. Lekker een partijtje tussendoor met de blote voeten in het zand.. wie weet!

Voor deelname vragen we 30 euro per team, op de toernooidag te voldoen. Twee weken van tevoren sluit de inschrijving en daarna wordt het programmaboekje gepubliceerd en aan de captains gestuurd. Zie ook info op www.vv-atalante.nl.

Sportieve groet en heel graag tot ziens! 
Han Feddema (tel 0297-287952), Robert Hardeman, Annemarie Bakker


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start inschrijving Assuline Turfstekerstoernooi op zondag 11 juni

Een paar heerlijke lentedagen en de kriebels voor het volleybalbuitenseizoen beginnen te komen. Editie 29 van het Assuline Turfstekerstoernooi staat gepland op zondag 11 juni van 10:00u tot ca 16:30u op de korfbalvelden van onze vriendelijke vrienden van De Vinken.  Inschrijven kan telefonisch via Han Feddema (0297-287952) óf door een mail te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: